Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Inspiratie voor je Maleisië-vakantie

Afwisseling tijdens een individuele vakantie Maleisië vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Maleisië, maar ook wat wij als Riksja Maleisië te bieden hebben aan jou als reiziger.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Maleisië-vakantie samen aan de hand van onze Maleisië reizen. Een basis route is al voor je geselecteerd en ook hebben we een aantal excursies die je echt gedaan moet hebben al ingepland. Met behulp van de losse bouwstenen in de rondreis, bouw je je Maleisië vakantie verder helemaal naar je eigen smaak. Net wat actievers of juist wat meer relaxt. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een reisplan. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 

Laat je inspireren voor je Maleisië vakantie

Wij vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schrijft Rik over wanneer je het best naar Maleisië kunt gaan. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Maleisië-reisblog.

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Maleisië en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen