Menu background

Naar boven

Maleisië, rustig beginnen

rondreis

 • Reisschema:
  Kuala Lumpur - Taman Negara
 • Reisduur:
  5 dagen / 4 nachten
 • Reisperiode:
  hele jaar
 • Reissom:
  vanaf € 389,- p.p. bij 2 personen
 • Vervoer:
  transfers (waar vermeld)
 • Inclusief:
  transfer bij aankomst, nachttour en trekking met gids in Taman Negara
 • Vluchten:
  intercontinentale vluchten optioneel bij te boeken vanaf € {000},- p.p. (laag/hoogseizoen)
Dit pakket is voor degenen die de reis door Maleisië graag zelf willen regelen, maar dit toch ietwat spannend vinden. Met dit pakket boek je enkel Kuala Lumpur en de jungle van Taman Negara met ons, twee absolute highlights van Maleisië. Ook heb je de mogelijkheid om hier de Cameron Highlands aan toe te voegen. Daarna regel je alles zelf, zodat je toch rustig kunt beginnen en eerst went aan het land.
Decorative torn edge

Dag 1 – Welkom in Kuala Lumpur

Na een lange vlucht is het eindelijk zover: je bent in Maleisië! Je start je reis in het bruisende Kuala Lumpur, de hoofdstad én tevens een perfecte mix van het hypermoderne Westen en het chaotische Azië. Statige wolkenkrabbers en gigantische shopping malls komen je tegemoet, terwijl je slentert door typisch Aziatische straatjes vol lampionnen en eetkraampjes; laat je smaakpapillen maar de vrije loop gaan! Je slaapt in een fijn hotel met zwembad in het centrum van Kuala Lumpur. Na aankomst in het hotel ontmoet je onze lokale partner om samen de route door te nemen. Laat het avontuur beginnen!

Decorative torn edge

Dag 2 – Wereldstad Kuala Lumpur

Vandaag heb je de hele dag om de wereldstad Kuala Lumpur te gaan ontdekken. Bekijk het uitzicht vanaf de welbekende Twin Towers, leer zelf de lekkerste gerechten koken of stap samen met een gids op de fiets en ontdek de stad ook eens van een andere kant. Je ontdekt dan niet alleen de hoogtepunten die Kuala Lumpur te bieden heeft, de gids laat je juist ook de minder bekende plekken zien. Zo leer je meer over het leven van de locals en ga je van het gebaande pad. Wil je één van deze excursies bijboeken, laat het ons dan weten dan plannen we deze voor je in.

Decorative torn edge

Dag 3 – Taman Negara’s junglepad

Reistijd circa 4 uur

Je laat de stad achter je en reist verder naar Taman Negara, de oudste en bekendste jungle van Maleisië. Tijdens een boottocht over de oevers merk je al snel dat je in een compleet andere wereld terecht bent gekomen: exotische vogels vliegen je om de oren en geluiden van apen komen je tegemoet. Na het diner ga je met een gids op pad om te zien hoe levendig de jungle ook in het donker is. Je slaapt in een houten chalet in de jungle. Zo word je wakker met de natuurgeluiden om je heen.

Decorative torn edge

Dag 4 – Trekking Taman Negara

Je wordt waarschijnlijk vroeg wakker van alle jungle geluiden om je heen. Na het ontbijt neemt de gids je mee verder de jungle in en hiked naar Teresek Hill, vanwaar je een fantastisch uitzicht over de jungle hebt. Met een beetje geluk sta je oog in oog met verschillende apen en zie je planten die je anders niet had gespot. Een bijzonder jungle avontuur!

Wandelen door de jungle is een fijne manier om de omgeving te verkennen, maar wil je ook een ander perspectief? Dan kunnen we een boottocht over de rivier door het dichte regenwoud voor je inplannen. Neem je zwemkleding mee want bij de watervallen duik je zo het water in.

Decorative torn edge

Dag 5 – Eigen vervolg van de reis

Vandaag is alweer je laatste georganiseerde dag aangebroken. Je hebt op deze manier onbezorgd aan het land kunnen wennen en het is tijd om er zelf op uit te trekken! Mocht je deze reis willen verlengen met een bezoek aan Cameron Highlands? Laat het ons dan weten.

Decorative torn edge
torn-edge

Maleisië, rustig beginnen

Onze slaapplekken

Deze rondreis aanpassen?

Dat kan! Met deze flexibele Maleisië rondreis hebben we een gevarieerde route voor je uitgestippeld. Je kunt deze individuele rondreis gerust aanpassen. Hieronder hebben we een aantal suggesties toegelicht. Heb je zelf ideeën om de reis aan te passen? Nog beter, geef je wensen gerust aan ons door!

 • Verlengen - Cameron Highlands
 • Extra excursies - Kuala Lumpur
 • Extra excursies - Taman Negara