Switi Suriname & Dushi Curaçao
1391 p.p. *
  1. Start in Paramaribo - aankomst op 24/04/2020
  2. Einde: laatste dag in Zanderij op 07/05/2020
Totaalprijs voor 2 personen 2.782,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Switi Suriname & Dushi Curaçao

Rondreis Suriname

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Brokopondo - Fredberg - Boven-Suriname - Para - Zanderij - Curaçao
Prijs: € 1.391,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Tijdens deze individuele Suriname rondreis ontdek je het beste van 2 werelden. Je reis start in het groene Suriname. Je ervaart de koloniale invloeden in Paramaribo en gaat op avontuur in de Surinaamse jungle. Onderweg slaap je op de meest bijzondere plekken en bezoek je de marrons, diep in het binnenland . Als tropisch toetje vlieg je na een indrukwekkende reis met mooie ontmoetingen naar het relaxte Curaçao. Hier kan je bijkomen met een cocktail en een goed boek op de parelwitte stranden.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Madagaskar.

Frederiksdorp – dagexcursie (+ €101 p.p.)

Heb je zin om het gezellige Paramaribo even achter je te laten? Breng dan bezoek aan de voormalige plantage Frederiksdorp. Deze 18-eeuwse koffie- en cacaoplantage heeft een rol gespeeld tijdens de slavernij en je leert meer over deze periode tijdens een bezoek. Daarna is het tijd voor iets heel anders: je gaat op zoek naar dolfijnen! Je stapt in een korjaalboot en vaart over de rivier, klaar om deze mooie dieren te spotten. Na een dag vol indrukken keer je met een voldaan gevoel weer terug naar je hotel in Paramaribo.

Busiwagi 4WD (+ €181 p.p.)

Houd jij van een portie avontuur? Stap dan in een jeep en cross door de jungle van Suriname. Onder begeleiding van een gids trotseer je onverharde wegen en smalle bospaden, en je rijdt zelfs een deel over de savanne. En let goed op, want het kan zomaar zijn dat je een aantal bijzondere dieren spot. Lees meer

Kookworkshop (+ €47 p.p.)

Dat Surinamers lekker kunnen koken, is voor niemand een geheim. Koken brengt de families samen en er is altijd genoeg eten voor iedereen. Wil jij net zo lekker leren koken? Kies dan voor een workshop, waarbij een Surinamer je de kneepjes van het vak leert. Wedden dat jij daarna geniet van je zelfgemaakte bami of roti? Smullen maar! Lees meer

Upgrade – Luxe verblijf bij Marrons in Boven-Suriname (+ €238 p.p.)

Heb je zin in iets meer luxe? Kies dan voor deze upgrade, waarbij comfort en ontspanning centraal staan. Je slaapt op een eiland, net iets verder op de Surinamerivier. Je krijgt een eigen cabana en aan het gezamenlijke zwembad rust je lekker uit. Ook deze lodge wordt gerund door de lokale gemeenschap en je kunt hen altijd vragen om een rondleiding door het dorp.

Einde van je reis

Tevreden met je samengestelde Suriname rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Wil je liever advies op maat dan deze rondreis zelf aanpassen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

Switi Suriname & Dushi Curaçao 1391 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen