Hoogtepunten in Suriname
1393 p.p. *
  1. Start in Paramaribo - aankomst op 19/04/2020
  2. Einde: laatste dag in Paramaribo op 01/05/2020
Totaalprijs voor 2 personen 2.786,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Hoogtepunten in Suriname

Rondreis Suriname

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Bigi Pan - Frederiksdorp - Bergendal - Boven-Suriname - Paramaribo
Prijs: € 1.393,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Welkom in Suriname! In deze tweeweekse Suriname rondreis bezoek je de highlights van het land: Paramaribo, Bigi Pan, plantages, Boven-Suriname en het Brownsberg Natuurpark. De reis is een fijne mix van cultuur, geschiedenis en natuur.  Ontdek meer over de geschiedenis, proef de typische lokale gerechten en maak mooie wandelingen door de groene omgevingen. Je stapt op de fiets om de historische binnenstad van Paramaribo te ontdekken en je slaapt om bijzondere plekken.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Suriname.

Excursie – culturele markten en zangvogels (+ €49 p.p.)

Ben je een cultuurfanaat? Kies dan voor deze optionele excursie, waarbij je samen met een gids een wandeling maakt door Paramaribo. Maar niet zomaar een wandeling: vandaag kom je in contact met de Surinamers. Je struint over de markt, maakt een praatje met de marktlieden én op het centrale plein ontmoet je mannen die hun favoriete hobby uitoefenen: zangvogels!

Excursie – jeep adventure 4×4 (+ €169 p.p.)

Houd jij wel van een portie avontuur? Stap dan in een jeep en cross door de jungle van Suriname. Onder begeleiding van een gids trotseer je onverharde wegen en smalle bospaden, en je rijdt zelfs een deel over de savanne. En let goed op, want het kan zomaar zijn dat je een aantal bijzondere dieren spot.

Excursie – kookworkshop Paramaribo (+ €57 p.p.)

Dat Surinamers lekker kunnen koken, is voor niemand een geheim. Koken brengt de families samen en er is altijd genoeg eten voor iedereen. Wil jij net zo lekker leren koken? Kies dan voor een workshop, waarbij een Surinamer je de kneepjes van het vak leert. Wedden dat jij daarna geniet van je zelfgemaakte bami of roti? Smullen maar!

Excursie – kajakken op de Surinamerivier (+ €23 p.p.)

Je kajakt samen met een gids zo’n anderhalf uur over de Surinamerivier. Terwijl je dobbert op de rivier, luister je naar de geluiden van de jungle en houd je je ogen open voor wilde dieren. Vanuit het water heb je een geheel ander perspectief op de omgeving én je bent lekker actief bezig.

Excursie – canopy door de boomtoppen (+ €47 p.p.)

Ben je een adrenalinejunkie en heb je zin in iets meer spanning? Ga dan ziplinen door het oerwoud. Je zoeft met hoge snelheid door de boomtoppen, terwijl je weidse uitzichten hebt over de omgeving. In anderhalf uur scheur je van platform naar platform, en voel je je net de koning te rijk. Ben je op reis met kinderen? Houd er dan rekening mee dat dit alleen mogelijk is voor kinderen vanaf 12 jaar.

Excursie – historische wandeling (+ €16 p.p.)

Houd je van wandelen, maar heb je geen behoefte aan een urenlange hike? Kies dan voor deze optionele activiteit, waarbij je een half uur bergopwaarts loopt. Een gids vertelt je ondertussen vanalles over de omgeving en over de oude plantage Bergendal. Het is dan ook een leerzame activiteit die nét wat meer invulling geeft aan je verblijf.

Upgrade – comfortabel Boven-Suriname (+ €154 p.p.)

Heb je zin in iets meer luxe? Kies dan voor deze upgrade, waarbij comfort en ontspanning centraal staan. Je slaapt op een eiland, net iets verder op de Surinamerivier. Je krijgt een eigen cabana en aan het gezamenlijke zwembad rust je lekker uit. Ook deze lodge wordt gerund door de lokale gemeenschap en je kunt hen altijd vragen om een rondleiding door het dorp.

Upgrade – afsluiten Bergendal (+ €101 p.p.)

Je laatste nacht in Suriname slaap je op de voormalige 18e -eeuwse plantage ‘Berg en Dal’. Inmiddels is het een comfortabel resort gelegen langs de Surinamerivier. Je kan hier heerlijk bijkomen van je rondreis aan het zwembad. De volgende dag wordt je opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Je rondreis in Suriname zit er helaas weer op.

Einde van je reis

Tevreden met je samengestelde Suriname rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Wil je liever advies op maat dan deze rondreis zelf aanpassen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

Hoogtepunten in Suriname 1393 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen