Naar boven

Maak een afspraak met onze Griekenland-experts

We helpen je graag met jouw Griekenland-rondreis

Wil je graag een Griekenland-rondreis maken waar al jouw wensen in terugkomen? Onze Griekenland-experts helpen je graag met het plannen van jouw Griekenland-rondreis. Maar voor we hiermee aan de slag gaan bespreken we graag eerst met jou je wensen en plannen tijdens een telefoon gesprek, via videobellen of in ons Riksja reiscafé in Leiden.

Bel met ons

Riksja Amerika-expert telefoon
Heb je al genoeg plannen en ideeën voor je reis, of wil je nog beter geïnformeerd worden over de bestemming in Griekenland? Onze Griekenland-experts staan telefonisch voor je klaar! Plan via de onderstaande button een belafspraak in wanneer het jou ’t beste uitkomt. Een van onze experts zal dan contact met je opnemen om je te helpen bij het plannen van je Griekenland-reis en eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Videobel met ons

riksja teams
Wil je al je reisplannen graag met een van onze Griekenland-experts op afstand bespreken maar wel een gezicht zien? We nemen graag al je plannen en vragen door tijdens een Teams-gesprek. Zo kun je vanuit huis al je vragen op ons afvuren en plannen we samen de perfecte rondreis voor jou door Griekenland. Plan via de onderstaande button een afspraak in op een tijd dat het jou uitkomt. Onze Griekenland-expert zal je dan een linkje sturen voor de belafspraak. Tot Teams!

Kom langs in ons reiscafé

riksja reiscafé
We kunnen ons voorstellen dat je graag je reisplannen met ons face-to-face wilt bespreken. Daarom ben je ook van harte welkom in ons reiscafé in Leiden. Onze Griekenland-experts kunnen hier antwoord geven op al je vragen en nog eens het reisplan met je doornemen. Dit willen we natuurlijk wel op een verantwoorde en veilige manier doen. Daarom vragen we je om eerst een afspraak in te plannen via de onderstaande button en met maximaal twee volwassenen langs te komen.

background-pattern