Menu background

Naar boven

De fijnste muziek voor de hele familie: dit is onze Travel-playlist!

blog

Geschreven op
woensdag 29 mei
Geschreven door
Shannon van Duyl
Delen op social media

Heeft jouw kind thuis ook de zeggenschap over welke muziek er afgespeeld wordt? Herkenbaar, maar soms ook een beetje vermoeiend. Want laten we wel wezen: K3 is best aanstekelijk, maar tien keer op een rij kan waarschijnlijk geen enkele volwassene waarderen. Gelukkig blijken ‘volwassen nummers’ ook aanstekelijk te werken bij kinderen. En een nummer dat je op vakantie hebt gehoord, kan jaren later nog fijne herinneringen oproepen aan dat ene moment. Die situaties kun je natuurlijk ook zelf creëren, met onze Spotify-travelplaylist Sounds like traveling! We zijn samen met Sony op zoek gegaan naar liedjes die het ultieme vakantiegevoel hebben en perfecte achtergrondmuziek zijn tijdens een roadtrip. Download ‘m nu voor je volgende vakantie!
Hieronder alvast een voorproefje van onze favorieten:

#1 On top of the world – Imagine Dragons

Een nummer waar we graag mee starten in de lijst, want als wij reizen, hebben we ook weleens het gevoel on top of the world te zijn!

#2 This world is yours – Adam Martin

Sometimes it feels this life is done, but the road ahead has just begun. What are you waiting for? Just try your luck … But don’t look back. This world is yours, if you want it.
Inderdaad, de wereld ligt aan je voeten! Tijd om eropuit te trekken.

#3 I’m Good – The Mowgli’s

Gewoon een perfect nummer om op te zetten tijdens een roadtrip en lekker mee blèren!

#4 Clap your hands – Whilk and Misky

Daar lig je dan in een hangmat, de zon broeit op je lichaam … Als we dit nummer luisteren, voelen we weer hoe heerlijk de zomer is. Zucht …we willen naar zo’n tropisch eilandje!

#5 Caraguapa – Muchachito Bombo Infierno

Of je nu Spaans spreekt of niet, maakt eigenlijk niet uit. Met deze muziek waan je je meteen in Midden-Amerika!

Op zoek naar nog meer lekkere reismuziek? Volg dan de lijst op Spotify (klik op follow)! We hebben trouwens ook de leukste kindvriendelijke Netflix-series, de fijnste kinderboeken voor op reis én de beste tabletapps voor je op een rij gezet. Zo wordt vliegen met kinderen een eitje!

background-pattern