Riksja Costa Rica Panama & Nicaragua

Naar boven

Rechtstreeks met KLM naar San José

blog

We hebben goed nieuws! KLM start in de herfst van 2018 weer met het aanbieden van rechtstreekse vluchten naar San José. Dat betekent dat je vanaf 28 oktober in één keer van Amsterdam naar Costa Rica kunt vliegen. KLM vliegt maar liefst drie keer per week rechtstreeks. Hoe fijn is dat?!

Decorative torn edge
Geschreven op
donderdag 3 mei
Geschreven door
Kiki van Nes

Rechtstreekse vlucht met KLM

We zijn heel blij dat onze nationale luchtvaartmaatschappij hiermee doorgaat, want zo kunnen we meer vluchten aanbieden. Je kunt naar verwachting tot eind maart 2019 op dinsdag, vrijdag en zondag vliegen. Vanaf Amsterdam vertrekken de vluchten om 15:25 uur; deze komen aan om 20:05 uur (lokale tijd) in San José. Dat biedt dus mooi de ruimte om nog even een hapje te eten en dan lekker je bed in te duiken om de reis te starten.
De terugvlucht van San José vertrekt om 22:05 uur en komt een dag later aan om 15:10 uur in Amsterdam. Omdat de terugvlucht vanuit de Costa Ricaanse hoofdstad pas laat vertrekt, heb je de laatste dag in Costa Rica geen overnachting vlak bij de luchthaven nodig, maar kun je wel nog de hele dag in de stad vertoeven.

Air France vliegt op dit moment op maandag, donderdag en zaterdag naar San José en vanaf het winterseizoen wordt daar de woensdag ook aan toegevoegd. Op maandag en donderdag vlieg je in een Boeing 777-300, op woensdag in een Boeing 777-200.

Tijdens de KLM-vlucht vlieg je in het modernste toestel uit de collectie: de Boeing 787-9 Dreamliner. Het toestel is de jongste toevoeging aan de KLM-vloot; de Dreamliner is pas drie jaar oud en een van de grootste en meest geavanceerde toestellen van deze tijd. Het heeft in totaal 294 stoelen, waarvan 30 in World Business Class, 219 in Economy Class en 45 in Economy Comfort Class. De Dreamliner biedt reizigers niet alleen optimaal comfort, maar is ook beter voor het milieu. Het verbruikt maar liefst 20% minder brandstof en heeft een 20% lagere uitstoot. Toch een fijne bijkomstigheid.

Nog meer inspiratie opdoen? Lees meer blogs

Bekijk onze rondreizen en bouwstenen

background-pattern