Canada met kinderen

Reizen met kinderen door Canada

Bouw je individuele reis met kinderen

Rondreis door Canada met kinderen

Met het gezin een reis naar Canada maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Canada is geschikt voor het hele gezin. Spot beren in de bergen, ga kanoën over een gletsjermeer en rooster marshmallows boven een kampvuur.

We hebben een aparte website gemaakt voor Canada reizen met kinderen: Riksja Family Canada. Je reist met je eigen huurauto vanaf Vancouver of Calgary naar de ongerepte natuur van Vancouver Island en de Rocky Mountains.

We houden rekening met wensen die je als gezin hebt tijdens je familie reis door Canada: een familiekamer of twee kamers naast elkaar. We bouwen voldoende afwisseling in je Canada reis tussen actief zijn en rust, zodat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven.

Wil je naar Oost-Canada? Voor dit gebied hebben we geen speciaal familie product, maar afstanden zijn wat kleiner en het is minder lang vliegen. Naast een onwijze natuurbeleving en lekker actief bezig zijn met het gezin, kan je hier ook goed shoppen of culinair genieten in de wereldsteden Toronto, Quebec en Montréal.

Tip: wil je in de zomer naar Canada, zorg dan dat je er ruim op tijd bij bent. De zomer is een populaire periode en plekjes zitten dan ook snel vol.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Canada bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family.

Weet je het nog niet zeker?

Lees hier de 4 tips van onze Canadakids specialisten. Twijfel je tussen een selfdrive met de auto of de camper, lees dan onze blog.