Naar boven

Overnachten in Portugal

Vervoer & verblijf

Portugal special stay Coimbra

Waar slaap je in Portugal?

We hebben goed gekeken naar slaapplekken die passen bij de omgeving waar je op dat moment bent, zodat je altijd in een typische slaapplek verblijft. Dit betekent dan ook dat je tijdens je rondreis door Portugal op kleinschalige plekjes slaapt. Denk aan een wijnboerderij, een bed & breakfast met patio of een traditioneel huis met zwembad aan de kliffen van de Algarve.

Omdat Portugal andere standaarden kent, zijn de bedden wat harder, is het interieur wat oubollig, en kan het hier en daar wat basic zijn. Maar de gastvrijheid van de eigenaren maakt de ervaring compleet. De slaapplekken zijn dan ook uitgezocht op basis van vriendelijkheid en servicegerichtheid, maar ook of de hygiëne en de prijs-kwaliteit verhouding on point is.

Karakteristieke accommodatie
Een wit landhuisje met blauwe luiken, een patiohotel met mozaïeken tegels of een rustgevende wijnboerderij: het zijn voorbeelden van karakteristieke slaapplekken die wij hebben opgenomen in onze bouwstenen en rondreizen. Ze zijn uitgekozen op ligging, sfeer en op servicegerichtheid. Zowel ‘n Landelijk Sprookje, Tegelkunst en tuinzwembad, en Het pure platteland bieden zo’n karakteristieke plek.

Comfort accommodatie of special stay
Omdat ook wij zo nu en dan van wat luxe houden, kunnen we optionele slaapplekken voor je regelen. Deze plekken zijn net wat luxer of bieden een speciale beleving. Perfect als je net een bijzonder tintje aan je reis wil geven. Bij de rondreizen en bouwstenen vind je deze opties, maar je kunt dit natuurlijk ook altijd aan ons vragen.

Vraag onze reisspecialisten waar het in jouw reis de moeite waard is om een bijzonder plekje op te nemen.

Uitzicht Portugal
Portugal verblijf

Eenvoudige accommodatie
Graag houden we rekening met budgetreizigers en daarom hebben we ook een aantal eenvoudige slaapplekken aan de reizen en bouwstenen toegevoegd. Dit betekent natuurlijk niet dat het verblijf niet schoon is, ook wij vinden hygiëne belangrijk. Het is alleen meer basic en daardoor voordeliger. Je behoudt wel altijd nog een privékamer met eigen badkamer. Denk aan de bouwstenen Je pensão in de fadostad of Tussendoortje aan de kust.

background-pattern