Zo werken wij

Zelf je reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. Dat is wat wij aanbieden. Op onze veertig landenwebsites vind je zogeheten bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalig hotel, met excursie en vervoer. Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt, wij plakken ze handig aan elkaar. We luisteren graag naar jouw voorkeuren, zodat we je goed kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Van even bellen naar reisvoorstel
Via een mailtje of het aanvraagformulier op de landenwebsite laat je ons weten welke bouwstenen je wilt. Aan de hand daarvan bellen we je om te ontdekken hoe jouw ideale reis eruit ziet. Daarna gaan wij aan de slag. We maken een reisvoorstel waarin we de bouwstenen in een logische volgorde zetten en voegen daar het slimste vervoer aan toe. Heb je al een vlucht naar je bestemming geboekt, dan zorgen wij dat het reisvoorstel aansluit. Zo niet, dan kunnen we dat ook voor je uitzoeken.

Reis naar wens? Boeken maar!
Is het reisvoorstel naar wens en ben je er zeker van dat dit de reis is die je wilt gaan maken? Dan boek je je reis via de landenwebsite. Wij gaan dan de reis reserveren bij onze lokale agent en zorgen ervoor dat alles in kannen en kruiken komt.

De voorpret kan beginnen
Tussen het boeken en vertrekken krijg je van ons je reisbescheiden. Dan kan de voorbereiding beginnen. Wij hebben al veel voor je geregeld, maar een aantal zaken – vaccinaties, visum – moet je nog zelf aan denken. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal handige tips en links voor je op een rij gezet.
Vind jij net als wij de voorpret al net zo leuk als op reis zijn? Bekijk dan onderstaande video of snuffel lekker verder rond voor meer inspiratie. Heb je al een bestemming op het oog? Vraag dan onze tips aan.