Zo werken wij

In 3 stappen naar jouw ideale reis

Zelf je reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken? Nou, zo werken wij. Wij hebben het land zelf gezien en de leukste plekken al voor je uitgezocht. Op onze veertig landenwebsites vind je zogeheten bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een knus hotel, een activiteit die je niet mag overslaan en vervoer. Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt, wij plakken ze handig aan elkaar. We luisteren graag naar jouw voorkeuren, zodat we je goed kunnen adviseren bij het samenstellen van jouw ideale reis.

Stap 1: Van even bellen naar reisvoorstel
Via een telefoontje, mailtje of via het aanvraagformulier ‘Mijn reisplan’ op onze landensites laat je ons weten welke bouwstenen je wilt in je reis en welke wensen je hebt. Aan de hand daarvan bellen we je om te ontdekken hoe jouw ideale reis eruit ziet. Na jou persoonlijk gesproken te hebben maken we een reisvoorstel. We helpen je de bouwstenen in een logische volgorde te zetten, we voegen het vervoer tussen de bouwstenen toe én ook niet onbelangrijk: we maken een reisplan waarin we jouw persoonlijke wensen meenemen. Zo wordt het echt jouw reis!
Heb je al een vlucht naar je bestemming geboekt, dan zorgen wij dat het reisvoorstel aansluit. Zo niet, dan regelen wij deze ook graag voor je. Dan heb je gelijk onze service: is er iets met je vlucht aan de hand, dan hoef jij dit niet zelf te regelen.

Stap 2: Reis naar wens? Boeken maar!
Is het reisvoorstel naar wens, dan boek je je reis via de link in de mail. Wij gaan dan de reis reserveren bij onze lokale agent en zorgen ervoor dat alles in kannen en kruiken komt.

Stap 3: De voorpret kan beginnen
En na het klikken op die boekingslink kan je voorpret  ook echt beginnen! Jij hoeft niet meer te zoeken naar hotels, tickets of activiteiten, want wij regelen de rest. En zodra alles bevestigd is, ontvang je van ons de reisinformatie en vouchers per mail.

Makkelijk toch? Klik verder naar onze bestemmingen en vraag jouw reisvoorstel aan.

Bekijk onze bestemmingen