Menu background

Naar boven

Even voorstellen… Onze lokale agent in Peru

blog

Geschreven op
woensdag 11 mei
Geschreven door
Michelle Roelofs
Delen op social media

Wij doen er alles aan om jouw reis onvergetelijk te maken. We kunnen dit natuurlijk niet alleen en werken daarom samen met een lokale agent. Bijna 20 jaar geleden hebben 2 Nederlanders met een passie voor Zuid-Amerika een kantoor opgezet in Lima. In die 20 jaar hebben ze al talloze reizigers een onvergetelijke vakantie bezorgd. Inmiddels hebben zij naast Peru ook kantoren in Bolivia, Chili, Ecuador, Brazilië, Argentinië, Costa Rica en Colombia.

We hebben onze agent met zorg geselecteerd. We vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Dat onze reizigers dit waarderen, blijkt wel uit de gemiddelde score van een 8,3 voor onze lokale agent!

De lokale agent is onze contactpersoon voor onder andere beschikbaarheid op jouw reis. Binnen korte tijd kunnen zij ons vertellen of die mooie open jungle lodge nog beschikbaar is en of jij de Inca Trail binnenkort van je bucket list af kunt strepen. Daarnaast staan ze jou tijdens je reis bij met raad en daad. Bij aankomst op de luchthaven van Lima staat er een Engelstalige vertegenwoordiger voor je klaar en tijdens de rit naar je eerste accommodatie ontvang je een compleet informatiepakket. Daarnaast stelt ze je op de hoogte van alle tips and tricks & do’s and don’ts. Van wie kan je dat beter krijgen dan van een local?!

Een ander contactmoment met de agent is in Cusco. Vanuit deze voormalige Inca hoofdstad start de door jouw gekozen trail, bezoek je de Heilige Vallei en ontdek je Machu Picchu. Omdat dit voor velen het onbetwiste hoogtepunt is van de reis vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd op pad gaat. Een ideale gelegenheid om je laatste vragen te stellen, eventueel een slaapzak te huren en informatie te ontvangen over jouw activiteiten. Daarnaast regelt de agent dat je jouw bagage achter kunt laten bij het hotel en dit weer voor je klaar staat na je bezoek aan Machu Picchu. Zo hoef je alleen een rugzak met spullen voor de komende dagen mee te nemen. Je mag namelijk maar 1 rugzak van 5kg meenemen op de trein van en naar Machu Picchu.

Tijdens je reis staat jouw Engelssprekende contactpersoon 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Juist tijdens je reis is het belangrijk dat je terug kunt vallen op betrouwbare partners. De infrastructuur in Peru is op sommige plaatsen beperkt en ook wisselt de politieke situatie nog wel eens. Stakingen en vertragingen zijn geen uitzonderingen. In dat geval is het extra fijn om contact te hebben met iemand die voor je klaar staat om eventuele problemen op te lossen. Bovendien is er met Nederland een groot tijdsverschil, waardoor wij niet altijd direct kunnen schakelen.

Kortom, tijdens onze reizen beleef je individuele vrijheid en reis je zelfstandig door Peru. Hierdoor ontmoet je de lokale bevolking, proef je de cultuur en geniet je optimaal van de natuur. Dit alles zorgeloos omdat er achter de schermen altijd iemand voor je klaar staat en je reis tot in de puntjes voor je is geregeld.

wandelen colca canyon
bouwsteen

Verken de Canyon

  • Arequipa-Chivay-Madrigal-Cruz del Condor
  • 3 dagen/ 2 nachten
  • € 389,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Peru rondreis - lokaal kindje
rondreis

Rondreis 1: Vamos Peru in 2 weken!

  • Lima - Arequipa - Colca Canyon - Titicaca - Cusco - Heilige vallei en Machu Picchu
  • 14 dagen / 13 nachten, aanvang dagelijks
  • € 1210,- (€86,- per dag) p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge