Naar boven

Afrikaans toetje

bouwsteen

  • Reisschema:
    Omgeving Windhoek
  • Reisduur:
    2 dagen / 1 nacht
  • Reissom:
    vanaf € 150,- p.p. bij 2 personen
Op maximaal 45 minuten rijden van de luchthaven van Windhoek hebben wij een kleinschalige slaapplek gevonden waar je je reis ontspannen, buiten de stad, kunt afsluiten. Slaap je laatste nacht nog in Afrikaanse sferen in een comfortabele lodge met ontbijt én diner inbegrepen.We werken samen met meerdere lodges. Waar je bij de één op safari gaat, kun je bij de ander genieten van de spa. Altijd is er een zwembad en is je kamer comfortabel. Zodra de temperatuur begint te stijgen, plons je in het zwembad voor verkoeling. Letterlijk, want het water kan erg koud zijn!
Decorative torn edge

Dag 1: aankomst bij het Afrikaanse toetje

Reistijd: circa 4 uur, dagafstand 300 kilometer

Als je vandaag vanuit Waterberg uit het noorden komt, is het zo’n vier uur rijden. Halverwege de rit kun je een stop maken in het oude missionarisstadje Okahandja. Hier komen houtwerkers bij elkaar op de markt. Wij vonden hier nog een aantal typisch Namibië souvenirs voor thuis. Aan het begin van de middag kom je aan bij je lodge buiten Windhoek, niet ver van de luchthaven. Omgeven door natuur en met lekker wat meer comfort is het in onze ogen een fijne afsluiter van de reis. Met het diner inclusief hoef je er ’s avonds niet meer op uit.

Decorative torn edge

Strijk ’s middags neer op een ligbed bij het zwembad, je hoeft niks en alles mag. Plons in het water als je op zoek bent naar verkoeling. Letterlijk, want het zwembadwater kan behoorlijk fris zijn. Heb je nog energie en wil je nog wat ondernemen? Je lodge heeft diverse activiteiten in het aanbod. Omdat we met verschillende lodges samenwerken, zijn er verschillende activiteiten. Denk aan een game drive met klein wild, een farm drive, maak een wandeling, geniet van de spa of beleef een high tea wel op een heel bijzondere manier, namelijk met een giraffe!

De kok bereidt het diner voor jullie (inbegrepen) en met een sundowner, een drankje bij zonsondergang, geniet je van je laatste avond van deze reis.

Decorative torn edge

Dag 2: vertrek naar huis

Reistijd: maximaal 45 minuten

Na het ontbijt pak je je koffer in om weer terug naar de luchthaven van Windhoek te reizen. Je kunt rustig aan doen. De meeste vluchten vertrekken ’s avonds waardoor je nog de hele ochtend hebt. Nog een laatste activiteit ondernemen of toch nog even relaxen aan de rand van het zwembad? Daar heb je voldoende tijd voor. We raden je aan om drie uur van tevoren op de luchthaven te zijn. Het is maximaal 45 minuten rijden naar Windhoek airport. Hier lever je de huurauto weer in.

Wil je wat langer ontspannen aan het eind van je reis, dan kun je hier gemakkelijk een nachtje extra verblijven. Laat het ons dan persoonlijk of in Mijn reisplan weten en we plannen extra nachten voor je in.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Afrikaans toetje

background-pattern