Myanmar combineren met...

Stopover in wereldsteden

Vanaf Amsterdam of Brussel vlieg je nog niet direct naar Yangon vaak je beginpunt van je reis of Mandalay. Het is daarom mogelijk een rondreis door dit bijzondere land te combineren met een tussenstop in een van de nabijgelegen grote steden: Singapore en Bangkok.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via reisvoorstel op maat.

1
2
3
1

Wolkenkrabben in Singapore

 • Reisschema:
  Singapore
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 288,- p.p. bij 2 personen

Verleg je grenzen en combineer Myanmar met het moderne Singapore. Deze stadstaat heeft voor ieder wat wils: hippe warenhuizen, een torenhoge skyline, stranden en pretparken. We kunnen een vlucht voor je regelen die aankomt of vertrekt vanuit Singapore. De transfer vanaf de luchthaven wordt voor je geregeld. Je hebt de keus uit twee verschillende hotels, die beide passen bij de sfeer van de stad. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm welkom. Lees meer over deze Singapore bouwsteen.

2

Easy going Bangkok your own way

 • Reisschema:
  Bangkok
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 99,- p.p. bij 2 personen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel in Bangkok, start dan met deze bouwsteen. Je uitvalsbasis is een hotel in de wijk Banglamphu. Vanaf daar neem je zo de taxi, tuktuk of boot naar de belangrijkste bezienswaardigheden: het Koninklijk Paleis, het levendige Chinatown of de moderne shopping malls. Wel zo fijn dat je aankomsttransfer geregeld is: onze chauffeur brengt je naar je hotel. In dit knusse hotel slaap je twee nachten, zodat je de tijd hebt om Bangkok te ontdekken en om uit te rusten bij het zwembad van je hotel. Lees meer over deze Bangkok bouwsteen.

Bekijk deze bouwsteen