Naar boven

Kedeng Kedeng naar Yogyakarta

bouwsteen

 • Reisschema:
  Jakarta - Yogyakarta
 • Reisduur:
  2 dagen / 1 nacht
 • Reissom :
  vanaf € 235,- p.p. bij 2 personen
 • Inclusief :
  o.a. treinticket en transfers
✔ Treinreis door West-Java
✔ Comfortabele trein met airco
✔ klimaatbewust alternatief voor een vlucht

Een treinreis kun je zien als een manier om van A naar B te komen. Wij zien een treinreis naar Yogyakarta als een relaxte manier om het land te beleven. Vanuit je luie stoel maak je kennis met West-Java. Je reist dwars door sawa's en langs kleine plaatsen waar het Javaanse leven in volle gang is.
Treinreis Yogyakarta
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. Na aankomst op de luchthaven staat er een chauffeur op je te wachten die je vanaf de luchthaven naar het centraal gelegen hotel brengt.

Als je ’s ochtends aankomt in Jakarta, kun je er ’s middags op uitgaan om de omgeving te verkennen. Er zijn verschillende musea en shopping malls. Ook kun je een bezoek brengen aan de oude haven. Maak het echter niet te laat vandaag, want de volgende ochtend gaat de wekker vroeg voor je treinreis naar Yogyakarta.

Decorative torn edge

Dag 2 – Treinreis Jakarta – Yogyakarta

Vandaag word je vroeg opgehaald bij het hotel. De chauffeur brengt je vervolgens naar het treinstation, waarvandaan de trein naar Yogyakarta vertrekt. Om de treinreis zo aangenaam mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat er comfortabele treinstoelen van tevoren voor je geboekt zijn.

Onderweg ervaar je het westelijke deel van Java. Frisgroene rijstvelden, palmbomen en een georganiseerde chaos bij de kleine stations die je passeert. De treinreis brengt je dichterbij het leven op dit geschiedenisrijke eiland.

Decorative torn edge

Einde van de bouwsteen – Aankomst Yogyakarta

Vanuit het sfeervolle Yogyakarta kun je een bezoek brengen aan de wereldberoemde Borobudur. Als je deze bouwsteen via ons boekt, zorgen wij ervoor dat je na aankomst op het station van Yogyakarta wordt opgehaald door een chauffeur. Hij brengt je vervolgens naar een rustig gelegen hotel in de stad.

 

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Kedeng Kedeng naar Yogyakarta

Deze bouwsteen is goed te combineren met

yogyakarta fietsen borobudur - java reis
bouwsteen

Biking to Borobudur

 • Yogyakarta
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 195,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Expeditie Bromo

 • Prambanan - Solo - Tawangmangu - Malang - Bromo vulkaan
 • 4 dagen / 3 nachten
 • vanaf € 399,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern