Naar boven

Tips voor je Cuba fotoboek

blog

Geschreven op
woensdag 2 april
Geschreven door
Juliette Driel

Cuba tips fotoboek

Ga je binnenkort op reis naar Cuba en wil je na afloop graag een mooi fotoboek maken? Dan is het verstandig om daar tijdens je reis alvast rekening mee te houden. Leg bijvoorbeeld details als mooie bloemen of decoratie aan de muur vast, of zorg voor een mooie achtergrond waar je later in het fotoboek andere foto’s in kunt plaatsen.

Denk alvast aan je fotoboek

Het is verstandig om tijdens je reis alvast na te denken over je fotoboek. Het is uiteraard niet nodig om daar dag in, dag uit mee bezig te zijn, maar maak bijvoorbeeld vast wat foto’s voor de achtergrond. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijzondere patroon van het behang in je hotelkamer? Het is een uitstekend idee om daar een foto van te maken en er op die manier voor te zorgen dat je later een mooie achtergrond hebt voor in je fotoboek.

Trinidad kleurenHorizon of entree van het hotel

Daarnaast kun je bijvoorbeeld de horizon in Cuba gebruiken, om een mooi overzicht van het land te maken en de cultuur in kleinere foto’s uit te beelden. Ook de entree van je hotel is waarschijnlijk prachtig om te zien, waardoor je dit als een achtergrond kunt gebruiken. Probeer de foto in ieder geval zo overzichtelijk en rustig mogelijk te houden. Hiermee zorg je ervoor dat je het fotoboek van Cuba vorm kunt geven aan de hand van de kleinere foto’s die er uiteindelijk uit zullen springen.

Foto’s in de breedte

De foto’s van Cuba voor op de achtergrond in je fotoboek maak je natuurlijk zoveel mogelijk in de breedte, behalve wanneer je een hoog boek wilt maken, waarop je op een enkele pagina een unieke achtergrond kwijt kunt. Denk vooraf alvast na over de fotoboeken, bijvoorbeeld door eens na te gaan welke formaten er zoal beschikbaar zijn. Op die manier zorg je ervoor dat je hier tijdens de reis naar Cuba af en toe eens rekening mee kunt houden. Dankzij de foto’s voor op de achtergrond weet je na de reis naar Cuba in ieder geval zeker dat je er een prachtig fotoboek van kunt maken, waar je met de gehele familie trots naar kunt kijken.

Wil je een fotoboek maken, maar weet je nog niet bij welke aanbieder? Kijk dan eens bij onze partner Tips Fotoalbum maken, waar je dit het beste kunt doen.

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

background-pattern