Naar boven

Kerstreizen Cuba (volgeboekt)

blog

Geschreven op
vrijdag 28 augustus
Geschreven door
Juliette Driel

Vakantie Cuba - strandWil je swingend het nieuwe jaar in? Speciaal voor de kerstvakantie hebben we individuele kerstrondreizen naar Cuba samengesteld. De beschikbaarheid is in deze periode namelijk beperkt. Zo kunnen we de leuke plekjes garanderen. In deze tijd van het jaar zijn de temperaturen ideaal om naar Cuba te gaan.

We hebben ook tijdens deze kerstrondreizen gekozen voor sfeervolle en verzorgde accommodaties, die goed bij Cuba passen. Daarnaast hebben we erop gelet dat ze handig gelegen zijn. Zo slaap je bijvoorbeeld in een koloniaal hotel in het oude Havana en in een bungalow aan het strand.

Bij beide reizen maak je een rondreis langs de hoogtepunten van het midden en het westen van Cuba. Wil je meer comfort tijdens je reis, kies dan voor de kerstrondreis ‘Swingend het nieuwe jaar in’.

De kerstrondreizen zijn inclusief intercontinentale vluchten. De vlucht past mooi in de kerstvakantie.

 

Oldtimers tijdens je Cuba vakantieVier kerst op z’n Cubaans
–Deze reis is volgeboekt–

 • Reisschema:  Havana – monument van Che Guevara – pastelkleurig Trinidad – Playa Larga – Las Terrazas – paradijseiland – tabaksdorpje Viñales
 • Reisduur:       16 dagen / 15 nachten
 • Reissom:        € 1434,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
                         € 1198,- p.p. voor de internationale vlucht 
 • Aanvang:        19 december 2015

Kerst en Oud & Nieuw vieren in het land van de rum, sigaren, klassieke auto’s en spierwitte stranden? Vanuit Havana reis je naar het swingende Trinidad om daarna off the beaten track te gaan door Playa Larga te bezoeken. Dan is het tijd om bij te komen aan het rustige strand van Cayo Levisa. Je verblijft hier in een knusse bungalow vlakbij het strand. Je eindigt je kerstreis Cuba tussen de groene tabaksvelden bij Viñales. We regelen de reis zo dat je kerst viert in het bruisende stadje Trinidad en je met Oud & Nieuw in Viñales kunt proosten op het nieuwe jaar. Bekijk hier de Cuba kerstreis “Vier kerst op z’n Cubaans“.

 

 

Cuba reizen - VinalesSwingend het nieuwe jaar in
–Deze reis is volgeboekt–

 • Reisschema:  Havana – tabaksdorpje Viñales – Las Terrazas – pastelkleurig Trinidad – wit zandstrand van Cayo Santa Maria – monument van Che Guevara
 • Reisduur:       16 dagen / 15 nachten
 • Reissom:         € 1728,- p.p. bij 2 personen voor het landarrangement
                         € 1198,- p.p. voor de internationale vlucht 
 • Aanvang:        19 december 2015

Ook tijdens deze kerstrondreis ga je twee weken per auto relaxed door Cuba. Natuurlijk bezoek je het koloniale Havana en kleurrijke Trinidad. Onderweg reis je door het binnenland, waarbij groene valleien, ossenkarren en pittoreske dorpjes aan je voorbijglijden. Op het einde van je reis kun je heerlijk bijkomen in een comfortabel all-inclusive hotel aan het spierwitte strand van Cayo Santa Maria. Bekijk hier de Cuba kerstreis “Swingend het nieuwe jaar in“.

background-pattern