ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Camperhuur

Vervoer & verblijf

Amerika rondreis Wild west

Campervan huren in Amerika

Alle vrijheid op reis

Met een camper door Amerika cruisen, dat is toch gaaf! Met de campervans die wij aanbieden ben je helemaal hip and happening. Ze zijn ontworpen door creatieve graffitiartiesten uit Los Angeles. Je verblijft in de natuur en je hebt de vrijheid om zelf je campingplekken uit te kiezen of om wild te kamperen. Hoe bijzonder is het om ’s morgens, na het wakker worden met een kop koffie in je hand de deur open te doen en een prachtig uitzicht te hebben over de bergketens van Yosemite, de diepe canyons of het uitgestrekte landschap van Zuidwest-Amerika? Je kookt onderweg zelf en bent niet afhankelijk van restaurants. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van je reis met de campervan te maken, en een ander deel per huurauto. Een auto huren lijkt misschien voordeliger dan de campervan maar je bespaart daarmee op de hotelovernachtingen. Een reis met een huurauto biedt meer luxe wat betreft de overnachtingen. Zo hoef je je bed niet op te maken en beschik je altijd over een eigen wc en douche, maar een campervan heeft volgens ons absoluut zijn charme.

USA - West-Amerika - Zion NP - campervan
Kamppeergrond in Arizona - USA

Campervan mogelijkheden

We boeken de Amerikaanse campers via onze betrouwbare en gespecialiseerde campervan verhuurmaatschappij. De huur van de campervan komt met veel voordelen, er zijn bijvoorbeeld geen bijkomende kosten voor jongere bestuurders vanaf 21 jaar, geen extra bestuurderskosten én het is twee keer voordeliger in benzine dan een RV. Wij bieden de campervan huur alleen aan in combinatie met minimaal één van onze bouwstenen.

De campervans die we aanbieden zijn stylish, praktisch ingericht met een tweepersoonsbed en een keukentje en hebben een flexibele prijs die per week (kan) veranderen op basis van vraag en aanbod. Kies uit een 2,3 of 4-persoonscampervan. Omdat de campervans kleiner zijn dan de meeste RV’s en campers in Amerika is het grote voordeel dat je ook op openbare plekken bijvoorbeeld middenin National Forests kunt overnachten. Het enige nadeel daaraan is dat je geen wc en douche hebt. Wel beschik je altijd over een watertank. Parkeer daarom in de buurt van openbare voorzieningen.

Bekijk hier de specificaties van de verschillende campervans.

USA - Campervan- Santa Cruz

Santa Cruz

-automaat
-kookapparatuur (één pits)
-wasbak met stromend water & een watertank met 13.2 liter water
-koelkast & een accu op zonnepaneel
-tweepersoonsbed van 120 cm x 202 cm
-airconditioning wanneer de motor draait

Klik hier voor de specificaties

Prijs per dag

vanaf € 65,- per dag

geschikt voor maximaal 2 volwassenen

USA - Campervan- Maverick

Maverick

-automaat
-kookapparatuur (twee pits)
-wasbak met stromend water & een watertank met 18.9 liter water
-koelkast & een accu op zonnepaneel
-tweepersoonsbed van 168 cm x 191 cm
-mogelijkheid tweede tweepersoonsbed van 130 cm x 210 cm met rooftop sleeper
-airconditioning wanneer de motor draait

Klik hier voor de specificaties

Prijs per dag

vanaf €57,- per dag

geschikt voor maximaal 4 volwassenen met rooftop sleeper

USA - Campervan- Big Sur

Mesa

-automaat
-kookapparatuur (twee pits)
-wasbak met stromend water & een watertank met 18.9 liter water
-koelkast & een accu op zonnepaneel
-tweepersoonsbed van 168 cm x 191 cm
-mogelijkheid tweede tweepersoonsbed van 130 cm x 210 cm met rooftop sleeper
-airconditioning wanneer de motor draait

Klik hier voor de specificaties

Prijs per dag

vanaf € 69,- per dag

geschikt voor maximaal 4 personen met rooftop sleeper

kampvuur bij de camper in Amerika

Waar overnacht je?

Het grote voordeel van de Escape Campervans is de vrijheid die het geeft om van de gebaande paden af te gaan. De campervans passen op de meeste staplekken (tenten) op campings dus je hoeft niet extra te betalen voor een RV-plek, je hebt immers geen elektrische aansluiting nodig. Dit geldt voor alle campervans behalve voor de Newport Camper.

Naast campings kan je met de campervans ook gratis kamperen, dat is niet mogelijk voor standaard campers maar zeker wel voor de Escape Campervan. In Amerika noemen ze dit dispersed camping, pirate camping of boondocking. Dit is legaal kamperen op federaal aangewezen land/openbare grond zoals in National Forests, National Grasslands of parkeerplaatsen. Ongeveer 28% van heel Amerika is federaal aangewezen land dus genoeg plek om uit te kiezen!

Wij hebben hier supergoede tips voor die we natuurlijk graag met je delen. Zowel tips waar je gratis kunt overnachten als waar je goede camping vindt. Deze informatie ontvang je van ons in het reisvoorstel. Bel of mail ons gerust voor het aanvragen van een vrijblijvend reisplan.

Ophaal- en inleverlocaties en one-way kosten