ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Actievoorwaarden Amerika-bucketlist

Grand Canyon Amerika, bucketlist

Actievoorwaarden

Win een reis naar West-Amerika voor twee personen ter waarde van 2.500 euro p.p.!

Ontdek de bekende hoogtepunten van het zuidwesten: Hollywood, de Grand Canyon, Las Vegas en de Golden Gate Bridge. Bezoek de vele nationale parken en leer de natuur en cultuur van dichtbij kennen. Galoppeer bijvoorbeeld als een echte cowboy door Monument Valley! Doe mee aan de bucketlist actie en maak kans op een reis naar West-Amerika voor 2 personen ter waarde van 2.500 euro per persoon, inclusief vliegtickets.

Hoe doe je mee?
Meedoen is simpel: in Riksja’s online Noord-Amerika magazine vind je de bucketlistactie. Laat hier weten welke activiteiten in Amerika absoluut op jouw bucketlist staan en je maakt kans op een reis naar Amerika! Begin februari maken we de gelukkige winnaar bekend.

Actievoorwaarden:
We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

– De winactie loopt tot en met 14 februari 2022.
– Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.
– Je hoeft geen klant te zijn van Riksja Travel om deel te kunnen nemen aan de actie. (Ben je wel op zoek naar een nieuwe reisbestemming? Kijk dan eens naar ons aanbod.)
– De reis is voor twee volwassenen en is inclusief een retourticket van KLM naar Los Angeles of San Francisco, overnachtingen en vervoer. Maaltijden zijn niet inclusief, tenzij anders aangegeven. Overige uitgaven, zoals souvenirs of uitstapjes, zijn voor eigen rekening.
– Gezinnen kunnen desgewenst tegen betaling kinderen bijboeken.
– De reis moet plaatsvinden in binnen de periode 5 mei 2022 – 20 juli 2022 en is afhankelijk van beschikbaarheid van vliegtickets. Beschikbaarheid van vluchten op andere boekingssites is niet leidend.
– Door mee te doen aan de actie, ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en andere relevante mailings van Riksja Travel en Getaway.
– Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor correspondentie over de wedstrijd en relevante mailings.
– Werknemers van Riksja Travel en Getaway, evenals hun naaste familieleden, zijn uitgesloten van deelname. Je mag natuurlijk wel meedoen, maar we laten je niet winnen.
– De jury is niet omkoopbaar, zelfs niet met slagroomtaart.

background-pattern