Niksen in Nha Trang

bouwsteen

 • Reisschema:
  Nha Trang
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 284,- p.p. bij 2 personen
 • Reisperiode:
  februari - september
 • Aanvang:
  dagelijks
Met deze verwenbouwsteen slaap je twee nachten in een goed verzorgd beach resort bij de badplaats Nha Trang. Het is een prima alternatief voor Palmeneiland, als je even wat meer comfort wilt (of als het eiland vol zit). In de maanden juli en augustus is het hier in Centraal-Vietnam bovendien beter strandweer dan in het zuiden.

We hebben dit hotel gekozen vanwege de rustige ligging. Wil je toch wat meer reuring, dan ben je in dertig minuten in Nha Trang, waar veel te doen is. Ga snorkelen, duiken of varen bij de eilandjes voor de kust. Fiets of wandel naar de Cham-torens en steek een wierookstokje aan bij de rode, kleistenen tempels. Of doe lekker even niets en zoek verkoeling bij het zwembad.
Nha Trang Vietnam - Strand
Decorative torn edge

Dag 1 – Nha Trang

Vandaag reis je naar Nha Trang Vietnam. Hoe laat je precies aankomt, hangt af van je vlucht of de reisroute die je zelf hebt samengesteld. In Nha Trang valt van alles te beleven, maar misschien wil je juist wel even helemaal niks.

Je slaapt vanavond in een comfortabel resort. Iets minder kleinschalig dan je van ons zou verwachten, maar vanwege de rustige ligging (dertig minuten rijden van het drukke centrum van Nha Trang) geschikt om een paar dagen echt bij te komen. Je kunt bij je accommodatie eten in het gezellige restaurant en verkoeling zoeken in het zwembad of een duik nemen in zee. Op het resort loop je zo het privéstrand op. Kijk uit over de blauwe zee of trakteer jezelf op een ontspannende massage in de spa.

Decorative torn edge

Dag 2 – Nha Trang – eigen invulling

Na een vers ontbijt kun je vandaag kiezen voor een relaxed dagje aan het strand of je kunt eropuit gaan om de omgeving te verkennen. Nha Trang is een geliefde plek voor de Vietnamese vakantieganger. Er is genoeg te doen; snorkelen, duiken (jan t/m okt), fietsen, varen. Voor de kust liggen diverse eilandjes en aan de boulevard vind je verschillende restaurants en bars. Verwacht geen idyllische badplaats, maar voor een frisse duik en ontspannen break in je reis is het fijn hier even te vertoeven.

Houd je van cultuur dan is een bezoek aan de Cham-torens een must. Je wandelt hier zo heen. De torens zijn gemaakt van rode kleisteen en hebben iets weg van de tempels van Angkor Wat. Rondom de torens zie je veel Vietnamezen een stokje wierook opsteken om de goden te eren. Vanaf hier heb je uitzicht op de vissershaven en de blauwe bootjes.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vervolg van je reis

Dan is het tijd om verder te reizen. Heb je nog lang niet genoeg van de kust, dan kun je het aantal nachten hier verlengen. Ben je op weg naar het zuiden, vlieg dan naar Ho Chi Minh City, de meest bruisende stad in Zuid-Vietnam. Een overzicht van de bouwstenen in dit gedeelte van Vietnam vind je op de overzichtspagina van onze Zuid-Vietnam-bouwstenen.

Ben je in Ho Chi Minh City begonnen, dan kun je je reis vervolgen met de bouwstenen in het centrale gedeelte van Vietnam. Reis bijvoorbeeld naar de kleermakersplaats Hoi An en via Hué naar de hoofdstad Hanoi. Voor een idee van de bouwstenen rondom Hanoi kijk je bij onze bouwstenen in Noord-Vietnam.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Klassiek Hoi An

 • Hoi An
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 117,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Hallo Hanoi!

 • Hanoi
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 115,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge