Ontspannen Swahili kust

bouwsteen

 • Reisschema:
  Swahili strand
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Reissom:
  Vanaf € 695,- p.p. bij 2 personen
 • Reistype:
  privé reis
✓ Verblijf aan het mooiste Tanzania strand
✓ Kleurrijke onderwaterwereld
✓ In Saadani Nationalpark leven dieren Tiere direct aan de Indische Oceaan
Decorative torn edge

Dag 1 – Reis naar de Swahili kust

Je strandvakantie in Tanzania is vandaag begonnen. Het is een rit van 6 uur vandaag dus daarom wordt je rond 8:00 opgehaald in Moshi. Je rijdt naar het oosten langs groene bossen en door knusse echte dorpjes. Natuurlijk kun je hier en daar stoppen om je benen te strekken en een koel drankje te kopen. Het laatste stuk is op een onverharde weg (de welbekende Afrikaanse massage), maar dan is het niet ver naar Pangani. Daar neem je de veerboot over de Pangani-rivier en na 20 kilometer bereik je de idyllische lodge. De meeste van de 12 Banda’s zijn gebouwd met natuurlijke materialen en het terras kijkt uit over het witte strand met palmbomen. Een banda bestaat uit een ruime slaapkamer met aangrenzende eigen badkamer. De eerste avond van je strandvakantie in Tanzania kun je heerlijk ontspannen in het restaurant.

Decorative torn edge

Dag 2 – Ontspanning pur sang…

Vul vandaag je dag in naar eigen smaak met weer die verfrissende duik in de Indische Oceaan, maak een wandeling over het witte zandstrand of naar de nabijgelegen Mangroven.

Ben je liever actief dan zijn daarvoor ook genoeg mogelijkheden zoals kajaktochten, snorkel -en duiktripjes, windsurfen en nog veel meer.


Decorative torn edge

Dag 3 – Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld

De stranden en koraalbanken langs de kust bij Pangani behoren tot de mooiste op het vasteland van Tanzania. Een bijzonder hoogtepunt is het bezoek aan het eiland Maziwe, dat vandaag gepland staat. Je wordt door een boot opgehaald bij je hotel en naar het eiland gebracht. Je chauffeur heeft de snorkeluitrusting meegebracht, vergeet je zwemkleding niet. Je hebt alle tijd om de onderwaterwereld te ontdekken!

Met al die kleurrijke indrukken rijd je ’s middags terug naar je accommodatie. Er staat een heerlijk Afrikaans diner voor je klaar, waarmee je na het snorkelen goed kunt aansterken.

Decorative torn edge

Dag 4 – Saadani National Park en terugreis naar Dar es Salaam

Vandaag draait alles weer om het spotten van dieren in het wild. Samen met je privé en Engelssprekende gids bezoek je het Saadani National Park. Het is het jongste nationale park in Tanzania en kreeg deze status pas in 2005. Een rit door het park staat vol met ongewone indrukken, zoals olifanten en buffels, die naar de Indische Oceaan komen. Je hebt genoeg tijd om het park te verkennen. Rond het middaguur ga je naar Dar Es Salaam. Daar eindigt je strandvakantie in Tanzania.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Serengeti Tanzania reizen
bouwsteen

Op zoek naar de Big Five

 • Arusha/Moshi – Tarangire – Karatu – Serengeti – Ngorongoro – Arusha/Moshi
 • 5 dagen / 4 nachten
 • Join in vanaf € 1998,- p.p. (max 6 personen)
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge