Ga naar inhoud

Riksja Travel
Sri Lanka
reiziger uitzicht sri lanka

Over Riksja Sri Lanka

De reisfanaten van Riksja Sri Lanka

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze Sri Lanka-bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Sri Lanka is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoersmiddel met zijn hardwerkende berijder. In een riksja maak je echt contact met de lokale bevolking en draag je een steentje bij. Zo kiezen wij voor kleinschalige slaapmogelijkheden in de sfeer van het land, het liefst gerund door een lokale familie. Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds en wat ook zo fijn geregeld is: je hebt een aanspreekpunt ter plaatse.

Sri Lanka reisspecialist & productmanager Omar

Wat is in al die jaren jouw mooiste Riksja reismoment?
Bij zonsopkomst een ballonvaart maken over het Sri Lankaanse platteland met breedlachse en zwaaiende inwoners, opfladderende kleurrijke pauwen en de Sigiriya rotstempel op de achtergrond.

Waarom werk jij bij Riksja?
Omdat Riksja voor mij voelt als één familie. Omringd worden door gezellige collega’s waaruit vriendschappen zijn ontstaan. Het leukste is nog dat ik mijn passie voor reizen over kan brengen op onze reizigers.

Sri Lanka Ella
Sri Lanka

Sri Lanka reisspecialist Fronie

Waarom Sri Lanka?
Sinds mijn eerste ontmoeting met Azië ben ik verliefd geworden op deze verrassende cultuur. Na een aantal Aziatische landen bezocht te hebben, kwam ik bij Sri Lanka uit. Wauw, wat een veelzijdig land! De mensen zorgen echt dat je je welkom voelt en maken de lekkerste gerechten (roti) klaar. Ook is het een heel veelzijdig land waardoor je het ene moment kunt relaxen op het strand, een jeepsafari kunt maken in de mooie natuur of juist van het prachtige uitzicht in de bergen kunt genieten.

Riksja is voor mij…
Mijn enthousiasme en ervaringen delen met toekomstige reizigers waardoor zij net zo enthousiast worden. Riksja zorgt ervoor dat elke reiziger het unieke en echte Sri Lanka leert kennen.

Onze partner ter plaatse

In Sri Lanka werken wij met een Sri Lankaanse partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Sri Lanka reis, in goede handen bent.