Huwelijksreis Sri Lanka

blog

Geschreven op
maandag 3 december
Geschreven door
Sanne Stoppelenburg
Delen op social media

Sri Lanka is zonder twijfel een bijzondere bestemming. De combinatie van de afwisselende omgeving en de vriendelijke bevolking maken Sri Lanka een perfecte afsluiter van je bruiloft. Als je bezig bent met het plannen van je bruiloft merk je al snel dat hier veel tijd in gaat zitten. Wij willen de zorgen voor het plannen van je huwelijksreis graag uit handen nemen. We geven je alvast wat ideeën.

Overnachtingen

In Sri Lanka heb je verschillende mogelijkheden om te overnachten van kleine homestays tot middenklasse hotels. Om tot rust te komen na je bruiloft is het fijn om tijdens je reis op enkele plaatsen luxer te overnachten. Kies in Ella bijvoorbeeld voor een verblijf in het 98 Acres Resort met een prachtig uitzicht over het dal in Ella. Wil je meer weten over de upgrade mogelijkheden? Vraag het ons.

Ballonvaart Sigiriya

Kies voor een bijzondere activiteit tijdens de bouwsteen ‘leeuwenrots in Buddha’s tuin’ en maak een ballonvaart over Sigiriya. Vroeg in de ochtend vertrek je naar het startpunt waar je reis over Sigiriya begint. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten. Ook voor de lokale bevolking is de ballonvaart een beleving. Bij het landen komen de kinderen uit hun huizen om naar je te zwaaien. Proost na afloop op je ballonvaart met een glaasje bubbels.

Malediven

Malediven

Geniet na van je bruiloft en van alle ervaringen in Sri Lanka met een ontspannen afsluiter op de Malediven. Vanaf Sri Lanka vlieg je in ongeveer anderhalf uur naar Malé, het hoofdeiland van de Malediven. Vanuit daar stap je in de speedboot of het watervliegtuig en vertrek je naar je resort waar je de laatste dagen kan terugblikken op je bruiloft en de indrukken die je hebt opgedaan in Sri Lanka. Wil je de kosten wat drukken, kies dan voor een strandafsluiter op Sri Lanka.

Dit zijn maar een paar mogelijkheden om je huwelijksreis in Sri Lanka speciaal te maken.  Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. We helpen je graag met het samenstellen van deze bijzondere reis.