Menu background

Naar boven

Bouwstenen Spanje

Individuele Spanje bouwstenen

Bouwstenen Spanje
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 juli 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Je gaat op pad met onze Spanje-insider-tips
Je reist individueel met vangnet
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Vervoer en bijzondere excursies regelen wij
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Maak kennis met Spanje! Kijk je ogen uit in Andalusië, bewonder het Alhambra of leer meer over de lokale tradities en olijven. Met onze bouwstenen – korte Spanje-reizen van een paar dagen – beslis je zelf wat je wil doen en zien in Spanje. Jij kiest en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Welke bouwstenen zijn goed te combineren? Daar helpen we je graag bij. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Spanje-rondreizen. We bieden rondreizen aan in zowel Andalusië als de Canarische eilanden. Bel of mail ons: onze Spanje-experts Dayna en Mariska helpen je graag op weg!

Regio
1

Andalusië

Witte dorpen in de glooiende heuvels, flamenco en Moorse invloeden zoals het Alhambra in Granada en de Mezquita in Cordoba. Ontdek Andalusië en vergeet niet te ontspannen langs de kust.
Decorative torn edge
Regio
2

Canarische eilanden

Beroemd onder velen, maar nu is het tijd om de eilanden te herontdekken. Van vulkanische landschappen tot het hoogste punt van Spanje en van sterrenkijken tot koken met de locals. Canarische eilanden zijn de ultieme combinatie tussen ontspanning en actief bezig zijn.
Decorative torn edge
background-pattern