Menu background

Naar boven

Duurzaam reizen

Hulpproject in Namibië

Omaruru Children’s Haven

Riksja Namibië ondersteunt de organisatie Omaruru Children’s Haven in de plaats Omaruru in het Centrale gedeelte van Namibië. Omaruru Children’s Haven is een organisatie die weeskinderen met aids onderdak biedt en eten en kleding geeft. Het is een uniek project in de regio waarin ze proberen in te spelen op één van de grootste problemen in Afrika, aids.

Er is onlangs een nieuw verblijf gebouwd voor deze kinderen en kijkend naar het sterk stijgende aantal aids- en weeskinderen in Namibië kunnen ze jouw bijdrage goed gebruiken.

Omaruru Children’s Haven is een organisatie die compleet op zichzelf staat en geen subsidie krijgt van de overheid. Het meeste geld ontvangen ze van donaties van mensen die het project bezoeken. Enkele particulieren bedrijven hebben de bouw van het nieuwe centrum gefinancierd, maar uiteraard zijn we er nu nog niet. De huidige capaciteit is te beperkt om het groeiende aantal weeskinderen met aids op te vangen. Er wonen nu 17 kinderen en naast onderdak en voeding wordt er aandacht besteed aan een goede gezondheid en uiteraard vermaak.

Steun Omaruru Children’s Haven met Riksja Namibie

Je kunt aan dit Namibië hulpproject bijdragen door bij boeking op het boekingsformulier aan te geven dat je 12 euro wilt doneren aan dit project. Wij zetten dit bedrag op de factuur. Eenmaal per jaar maken wij het totaalbedrag over aan de organisatie ter plaatse en houden via onze lokale vertegenwoordiger ter plaatse contact over de voortgang van het project. Via deze pagina op onze website doen we hiervan verslag. Eventuele extra bijdragen zijn uiteraard ook welkom, geef dit aan in het commentaarveld.

Namens Omaruru Children’s Haven, alvast heel erg bedankt!

Notitie: Als je je reis door Namibië en charitatieve bijdragen graag gescheiden wilt houden dan is dat natuurlijk ook prima. Wij willen geen morele verplichtingen scheppen.