ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Niagara Falls - Amerika

Gluur door Niagara Falls

bouwsteen

 • Reisschema:
  Niagara Falls
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Activiteit:
  Boottocht bij de Niagara Falls
 • Reissom:
  vanaf € 295,- p.p. bij 2 personen
✓ Standaard verblijf in een groot hotel aan de Amerikaanse kant van de Falls

✓ Optioneel verblijf in Niagara-on-the-Lake in Canada

✓ Maid of the Mist boottour
Niagara Falls Amerika
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Niagara Falls

Je komt vanuit New York of Washington aan op de luchthaven van Buffalo. Hier pak je een taxi en rijd je in 30 minuten naar de Niagara Falls. Je verblijft in een groot opgezet hotel aan de Amerikaanse kant van de watervallen. Het stadje zelf is heel Amerikaans inclusief uitkijktorens, een spookhuis en veel ander entertainment.

Als je door het dorp gestruind hebt en je buik is vol, dan kun je op de terugweg nog even een kijkje nemen bij de watervallen die ’s avonds verlicht worden door lampen in allerlei kleuren. Als je geluk hebt, wordt er zelfs vuurwerk afgestoken.

Decorative torn edge

Dag 2 – Boottocht Niagara Falls

Vanuit het bezoekerscentrum start deze ochtend de tocht rond de watervallen. Volgens ons kun je deze boottocht, die al vanaf 1846 vaart, niet missen (don’t worry: de boot is wel up to date). Met je regencape en ‘charmante’ sandalen die je daar krijgt, ben je er klaar voor. De boot vaart rustig richting de watermuur. Hoe dichterbij je komt, hoe natter je wordt en hoe harder het bulderende en donderende geluid is. Wij vonden het indrukwekkend om dit natuurgeweld van zo dichtbij te zien. Je tuurt door de dauw, je hoort het donderende water en voelt de druppels op je gezicht. De boot versnelt, dichterbij kan bijna niet, dan draait de boot en is de douche over.

Decorative torn edge

In de middag heb je tijd om Canada even aan te tikken. Loop na de boottocht over de Rainbow Bridge naar de overkant, dan sta je in buurland Canada. Vergeet niet om je paspoort mee te nemen want je gaat hier officieel de grens over. Aan deze kant van de watervallen bezoek je de Horseshoe Falls.

Heb je tijd over bezoek dan Goat Island en de Three Sisters Islands aan de Amerikaanse kant. Vanaf hier kun je de lift naar beneden nemen naar Cave of the Winds met Hurricane Deck, dichterbij de waterval zul je niet komen. Vergeet je cape niet en die “prachtige” sandalen want hier kun je het water aanraken (maar dan ben je wel doorweekt)!

Decorative torn edge

Dag 3 – Vervolg rondreis naar Washington of New York

Kwam je vanaf New York naar de Niagara Falls dan vervolg je de reis naar Washington met onze bouwsteen wuiven naar het witte huis. Kom je vanaf Washington dan ga je na je bezoek aan de watervallen door naar New York.

Wil je de reis vervolgen naar het zuidwesten of Florida? Dat kan, je vliegt dan met een overstap naar Orlando of Miami in de Sunshine State of naar San Francisco, Las Vegas en Los Angeles in het zuidwesten.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Gluur door Niagara Falls

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Wuiven naar het Witte Huis in Washington DC

 • Washington DC
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 370,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Centralpark-New-York-helicopterview
bouwsteen

New York door de ogen van een Yankee

 • New York City
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 775,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern