Amerika met kinderen

Reizen met kinderen

Bouw je Amerika familiereis

Ook met kinderen kun je Amerika ontdekken. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken, zeker met Riksja Family. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen waar mogelijk voor accommodaties met zwembad en met comfortabele familiekamers.

Onze Family-bestemmingsexperts reizen zelf ook met hun kinderen en zijn als reizende ouders op zoek gegaan naar de leukste plekken en activiteiten voor gezinnen met (jonge) kinderen én met tieners. Leer samen surfen in Californië, rij met een limo door Las Vegas of zwem met zeekoeien in Florida. Amerika is afwisselend, veilig en geschikt voor het hele gezin.

Met Riksja Family Amerika slaap je onderweg in een leuke mix van slaapplekken: op een cowboyranch, een klassiek hotel in downtown San Francisco of in een lodge tussen reuzegrote sequoia’s. Overnacht ook vooral een keer in een stereotype motel aan de Route 66, leuk voor de ervaring!

We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Amerika-reis: we regelen ruime familiekamers, de accommodaties hebben vaak een zwembad en we zorgen dat je dagen niet helemaal volgepland zijn, maar dat er een goede balans is tussen autorijden, ontspannen en erop uitgaan in de buitenlucht.

Willen jullie naar Zuidwest-Amerika of liever naar Florida? Onze Amerika-expert Juliette heeft met haar eigen dochters door Amerika gereisd. Ze vertelt je graag over hun meest bijzondere reismomenten. Je leest ze in haar korte reisblog.

Twijfel je tussen een selfdrive met de auto of de camper, lees dan onze blog.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Amerika bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze vind je terug op Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Ze adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Reizen met kinderen is vooral heel leuk. Ze laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken. Bovendien is contact met mensen ter plaatse veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family