Riksja Travel Bhutan

Naar boven

Rondreizen Bhutan

Individuele rondreizen Bhutan

Bhutan rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (onze Bhutan bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. We hebben hier sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of handig gelegen zijn. De onderstaande prijzen zijn exclusief intercontinentale vluchten en de internationale vluchten van en naar Paro.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Rondreis Bhutan: veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in onze Bhutan rondreizen?

– je overnachtingen inclusief alle maaltijden;
– privévervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma;
– de genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, met Engelstalige gids en
– assistentie van onze lokale agent (waar nodig), die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze Bhutan rondreizen?

– de vlucht van Nederland naar Bhutan (via Delhi, Bangkok of Kathmandu). Wanneer je naast het landarrangement ook de internationale vlucht bij ons regelt, zorgen wij dat deze goed op elkaar aansluiten en ligt de organisatie van je reis geheel van A tot Z bij Riksja Bhutan. Dat is wel zo prettig, bijvoorbeeld bij vluchtwijzigingen. Wil je de vliegtickets naar Bhutan liever zelf regelen dan kan dat. Houd er dan wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent dat je ons op de hoogte houdt van eventuele wijzigingen. Daarnaast is bij je reis niet inbegrepen:
– facultatieve excursies.
– Reserveringskosten € 25,00 p.p. (maximaal € 75,00 per boeking) en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Je Bhutan rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op Bhutan rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander hotel om je reis mee te beginnen, een verlenging (bijvoorbeeld vanwege een festival) of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit in dat geval even aan als je Mijn reisplan invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons bellen op het nummer: 071 – 891 04 18, of een e-mail sturen.

background-pattern