Riksja Travel Bhutan

Naar boven

Visum Bhutan

Voorbereid op reis

Heb je voor Bhutan een visum nodig?

Na het boeken van je Bhutan reis regelen wij via onze lokale partner het visum voor je. Hiervoor ontvangen wij graag een ingescand paspoortkopie. Uiterlijk een week voor vertrek sturen wij het visum naar je toe. Bij aankomst in Bhutan overhandig je het visum, waarna je een echte stempel in je paspoort krijgt. Standaard is je Bhutan visum 15 dagen geldig. Reis je langer door Bhutan, dan dien je het visum ter plaatse te verlengen. Onze lokale agent helpt je hierbij.

Voor je Bhutan reis moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn bij terugkomst in Nederland. Wij maakten voor vertrek een paar kopieën van de belangrijkste reisdocumenten, ‘just in case’. Dit vergemakkelijkt het papierwerk bij eventueel verlies.

Visum India

Wanneer je je reis naar Bhutan combineert met een rondreis door Nepal of India heb je een visum nodig, maar ook wanneer je je Bhutan reis start met enkel een Easy Going Delhi, Bangkok of Kathmandu dien je in het bezit te zijn van de benodigde grensdocumenten. Kijk op de website van Riksja India voor de meest actuele informatie en de benodigde documenten.

Visum Nepal

Reis je naar Nepal dan kun je je Nepal visum vooraf aan je reis regelen bij het Nepalese Consulaat in Amsterdam of je kunt hem ter plaatse regelen wanneer je aankomst op de luchthaven van Kathmandu. Kijk op de website van Riksja Nepal voor de meest actuele informatie en de benodigde documenten.

background-pattern