Menu background

Naar boven

Boston - Amerika

Geschiedenisles in Boston

bouwsteen

 • Reisschema:
  Boston
 • Reisduur:
  3 dagen / 2nachten
 • Activiteit:
  Freedom Trail wandeling
 • Reissom:
  € 365,- p.p. bij 2 personen
✓ Standaard verblijf in een centraal gelegen hotel in Boston

✓ Optioneel verblijf budget optie buiten de binnenstad

✓ Freedom Trail wandeling met gids
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Boston

Nadat je ingecheckt hebt in je centraal gelegen hotel ga je deze bruisende universiteitsstad Boston ontdekken. Struin door het stadscentrum en ga een hapje eten bij een van de restaurants in de wijk Beacon Hill. Je kunt de stad goed te voet ontdekken, omdat de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum liggen en op loopafstand zijn.

Decorative torn edge

Dag 2 – Freedom Trail

Je kunt vandaag rustig beginnen met een ontbijtje en dan op je gemak naar het startpunt van de Freedom Trail wandeling gaan. De gids lijkt wel uit de 18e eeuw gekomen te zijn en kan bijzonder levendig vertellen over zijn moedige voorouders. Laat je 90 minuten lang meeslepen naar de tijd van heldendom terwijl je langs de bezienswaardigheden van de Freedom Trail loopt. Leer hoe de ‘vaders van de vrijheid’ gevochten hebben om uiteindelijk de Verklaring van Onafhankelijkheid in Philadelphia te kunnen ondertekenen. We waren blij met  ons drankje in een van de tavernes waar de wandeling eindigt, om al de verhalen rustig op ons in te laten werken.

Decorative torn edge

 

De rest van de dag deel je lekker zelf in. Bezoek Faneuil Hall en wandel langs de kleurrijke winkels en kraampjes. In de Quincy Market is een foodcourt waar de locals ook graag komen. Voor een picknick of relaxmomentje ga je naar de Public Garden, een van de mooiste parken in de stad.

Ook de haven is een fijne plek om te genieten van een terrasje. Hier kun je ook boottripjes boeken. Van een grote rondvaartboot tot een supersnelle speedboot of een ‘duckboat’ die eerst door de stad rijdt en vervolgens het water inplonst (en blijft drijven).

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek Boston

Vandaag reis je verder naar je volgende bestemmingen. Per trein kun je verder zuidwaarts reizen naar New York. Of haal je huurauto op en ga naar de Niagara Falls. Eindigt je reis hier, dan ga je op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je vlucht terug naar huis.

Wil je graag nog een dag blijven om bijvoorbeeld een bezoek aan Harvard University te brengen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt een gratis rondleiding (je betaalt alleen fooi) over het universiteitscomplex krijgen van een student. We plannen graag nog een extra nacht voor je in.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Budget optie in centraal gelegen hotel

 • Reissom:
  € 72,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  Overnachtingen in simpel hotel, Freedom Trail wandeling met Engelstalige gids

 

 

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

New York door de ogen van een Yankee

 • New York City
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 459,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Gluur door Niagara Falls

 • Niagara Falls
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 223,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge