Naar boven

Albanië reisvoorstel op maat?

Wij hebben Albanië al vele malen gezien en heel veel reiservaring opgedaan. Je kunt al je ideeën en wensen met ons delen, waarna we voor je aan de slag gaan om een reisvoorstel op maat te maken.
Zo kun je aangeven waar een kleinschalig hotel voor jou aan moet voldoen en geef je aan welke ervaringen of hoogtepunten je niet wilt missen.
Jouw wensen + onze kennis = jouw rondreis op maat.

Ga naar het reisvoorstel op maat
✔ Klik hieronder op de button ‘Reisvoorstel op maat aanvragen’. Optioneel kun je met de blokken rechts een rondreis en/of bouwstenen toevoegen die je interessant vindt. Het reisvoorstel op maat is volledig vrijblijvend.

Geef je reiswensen aan ons door
✔ Vergeet niet om het veld ‘Beschrijf je ideale reis’ in te vullen om je wensen aan ons door te geven. Wij gaan vervolgens met je wensen aan de slag en nemen binnen 2 dagen contact met je op.

Liever bellen?
✔ Je kan ons bereiken op +31 (0)71 891 04 10 om je wensen door te spreken.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Maximaal flexibel
Boek je reis met volledige flexibiliteit; gratis omboeken of wijzigen (mits corona gerelateerd) van je reis tot 45 dagen voor vertrek.

No worries
24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer. Volledig ontzorgd op reis

Gewoon alles goed geregeld
Álles op het gebied van uitzoeken en timen, logische routes, vluchtschema’s en aanpassingen bij vertraging regelen wij. Want reizen moet zorgeloos zijn

background-pattern