Riksja Travel Colombia

Naar boven

Rio Claro rivier

Avontuurlijk Rio Claro

bouwsteen

 • Reisschema :
  Rio Claro
 • Reisduur :
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 415,- per persoon bij 2 personen
✓ Weelderige natuur en fascinerende landschappen

✓ Diverse activiteiten zoals raften, wandelen en het verkennen van grottenstelsels

✓ Gevarieerd wild en vogels kijken
Rio Claro zipline
Decorative torn edge

Dag 1 – Van de grote stad naar midden in de natuur

Je wordt opgehaald bij je hotel in Medellín door een privéchauffeur en na ongeveer drie uur arriveer je in Rio Claro. De reis verloopt spoedig en je maakt een kleine tussenstop in Guatapé om even je benen te strekken. Echte natuurliefhebbers voelen zich hier helemaal op hun plek met het altijd aangename klimaat. Je slaapt op een bijzondere plek midden in de natuur waar sommige kamers open zijn naar buiten. Dit, gecombineerd met natuurlijke materialen, geeft je het gevoel alsof je midden in de natuur slaapt.

Hier, in het natuurreservaat Rio Claro, vind je fascinerende natuur met diepe canyons en spectaculaire grotten met weelderige begroeiing. Dit is de beste setting voor allerlei activiteiten midden in de natuur zoals ziplinen, kajakken, raften of gewoon zwemmen. Ook is in Rio Claro de Caverna de los Guácharos te vinden. Dit is een groot grottenstelsel waar je doorheen kunt lopen, maar soms alleen maar doorheen kunt zwemmen. Neem dus niet je grote fotocamera mee, maar wel je waterdichte schoenen. Rio Claro is ook een van de beste plekken in Colombia om vogels te spotten.

Decorative torn edge

Dag 1 – Actief op de Rio Claro

We hebben vandaag niets voor je gepland, dus je kunt zelf bepalen op welke avontuurlijke manier je de omgeving van de Rio Claro wilt beleven. Je kunt een van de hier bovengenoemde activiteiten ondernemen om de avonturier in jezelf naar boven te halen of ga op pad met een ervaren gids die je in het natuurgebied rondleidt. Je regelt je tour gemakkelijk bij de receptie van het hotel. Je gids neemt je mee naar de unieke flora en fauna van het gebied. Neem hier vooral wel je camera mee, want het Rio Claro-reservaat is de thuisbasis van ongeveer 100 soorten zoogdieren, 35 soorten vogels, 70 soorten reptielen, 45 soorten amfibieën, 50 soorten vissen en een verscheidenheid aan insecten en ongewervelde dieren. Zorg voor je vertrek naar Rio Claro wel dat je genoeg geld gepind hebt, want er zitten hier geen pinautomaten in de buurt.

Decorative torn edge

Dag 3 – Afscheid van Rio Claro en terug naar Medellín

In de loop van de dag reis je weer terug naar Medellín. Natuurlijk zorgen wij weer voor de nodige transfers of bussen. Afhankelijk van je volgende bestemming slaap je weer in Medellín of vervolg je jouw reis met de bus of binnenlandse vlucht.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Avontuurlijk Rio Claro

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Cartagena bus
bouwsteen

Swingend Cartagena

 • Cartagena
 • 4 dagen / 3 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Salento koffie
bouwsteen

Koffie in palmboomvallei Salento

 • Salento
 • 4 dagen / 3 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Colombia vlag
bouwsteen

Bienvenidos a Bogota!

 • Bogota
 • 3 dagen / 2 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern