Riksja Travel Colombia

Naar boven

Rosario eilanden hangmat

Eiland (l)even Isla Grande

bouwsteen

 • Reisschema :
  Isla Grande
 • Reisduur :
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 322,- per persoon bij 2 personen
✓ Ontspannende dagen aan de Caribische Zee

✓ Verken op eigen gelegenheid Isla Grande

✓ Mogelijkheden om te snorkelen, duiken, kanoën en windsurfen
Snorkelen bij Rosario eilanden
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst op Isla Grande

Na je verblijf in Cartagena is het een goed idee om te ontspannen op de eilanden voor de kust en het Caribische gevoel voort te zetten. Vanuit de haven van Cartagena duurt het ongeveer één uur met de boot naar het afgelegen Caribische Isla Grande, dat behoort tot de archipel van San Bernardo. Om 8:30 vertrekt de boot naar het eiland en onderweg word je flink nat gespetterd door de golven. In je informatiepakket staat precies waar je moet zijn. Je overnacht in een strandhotel met een a la carte restaurant. Verspreid over het terrein kun je ook hangmatten vinden waar je fijn een boekje in kunt lezen.

Je kunt nog niet meteen je kamer in, dus als je slim bent doe je van tevoren je badpak vast aan zodat je meteen naar het strand kan. Er is een strandje met muziek en eentje zonder. Kies zelf waar je zin in hebt en kies een strandbedje. Neem voor de zekerheid toch genoeg cash mee, want op dit eiland bevindt zich geen een pinautomaat. Bij het restaurant kun je wel met creditcard betalen.

Decorative torn edge

Dag 2 – Kom tot rust of ga op excursie

Vandaag kun je geheel naar eigen wens invullen, waarbij niets moet, maar alles mag. Je kunt ter plaatse snorkelexcursies boeken, maar ook een fiets en kanotocht rond het eiland. Zelf zijn we ’s avonds gaan snorkelen in het Laguna achter het hotel. In een kano wordt je naar een platform gebracht als het donker is. Met een duikbril op ga je het water in. Als je dan met je handen en voeten door het water gaat licht het plankton op in het water. Daarnaast is het natuurlijk ook heel bijzonder om in het donker te dobberen onder een fonkelende sterrenhemel. Zeevogels, eenden, pelikanen en reigers dartelen hier om vis te vangen en zelf ook verkoeling te zoeken in het blauwe water. De onderwaterwereld met zijn koraalriffen is de ideale plek om je duikbril op te zetten de kleurrijke vissen te bekijken. Maak een snorkeltocht of ga liggen in de hangmatten die boven of in de zee hangen.

Decorative torn edge

Dag 3 – De boot terug naar Cartagena

Je hebt vandaag nog tot na de lunch om te relaxen. Rond drie uur vertrekt de boot naar Cartagena. Laat het ons weten als je langer op Isla Grande wilt blijven, dan plannen we graag meer nachten op het eiland voor je.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Eiland (l)even Isla Grande

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Cartagena bus
bouwsteen

Swingend Cartagena

 • Cartagena
 • 4 dagen / 3 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Tayrona uitzicht
bouwsteen

Tayrona’s jungle hike naar zee

 • Tayrona National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 185,- per persoon bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern