Riksja China & Tibet

Naar boven

Op reis naar China – Waarom nu?

blog

Geschreven op
donderdag 6 maart
Geschreven door
Suzanne Vermeer

china lokaal zitten
Oude tradities en nieuwe ontwikkelingen komen samen

Torenhoge wolkenkrabbers, betoverende watertuinen en eindeloze rijstvelden, dit zijn de beelden die we hebben van China. Wat wij zo bijzonder vinden aan China is de manier waarop oude tradities en nieuwe ontwikkelingen samen komen.

waaier dans chinaOchtendgloren in Shanghai

Het is even lastig als de wekker gaat, maar het ochtendgloren op de Bund in Shanghai vonden wij echt de moeite waard. Hippe metropolen, fascinerende architectuur, wij konden er geen genoeg van krijgen. Maar het stadse leven in miljoenensteden kan ook vermoeiend zijn. Zodra je het snelle leven in de stad beu bent, duik je diep het platteland van China in.

Sneeuwtoppen van de vreedzame Himalaya

Ben je sportief ingesteld en wil je actief zijn, ga dan op een avontuurlijke tocht door de vreedzame Himalaya. Trek je wandelschoenen aan en maak met een gids een trekking door de Tiger Leaping Gorge. Je passeert rijstvelden en kleine dorpjes verborgen in een landschap van besneeuwde bergtoppen.

743750822638a708ede7cb0e346c6e01_f2865Waarom nu in 2014 China bezoeken?

Vandaag de dag ontwikkelt China zich razendsnel. Nog maar enkele jaren geleden was China voornamelijk een bestemming die werd bezocht als onderdeel van een pakket groepsreis. Maar de laatste jaren worden afgelegen gebieden steeds beter bereikbaar voor reizigers. Er worden nieuwe wegen, treinverbindingen en luchthavens aangelegd, waardoor China steeds aantrekkelijker wordt voor individuele reizigers.

Hoe makkelijk en leuk het is om door China te reizen ontdekken steeds meer reizigers. Ook steeds meer Chinezen kunnen het zich veroorloven om te reizen door eigen land. Daarom vinden wij dat nu de goede tijd is om te gaan. Met het comfort van deze tijd en weg van de toeristenmassa’s waar mogelijk. Met China online reis je zorgeloos door China op je eigen tempo en slaap je op de leukste plekjes.

background-pattern