ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Online Amerika webinar

Amerika vakantie zonsondergang

Zit je eraan te denken om volgend jaar naar Amerika te gaan? Leuk! Bestemmingsexperts Tamar en Rose vertellen je graag meer over hun favoriete land tijdens de Amerika-webinar. Ze lichten een rondreis door Florida en West-Amerika uit en vertellen je graag meer over de beste reistijden, een gemiddeld reisbudget en andere praktische zaken. Uiteraard geven deze twee Amerika-fanaten ook al hun insidertips en proberen ze zoveel mogelijk van jullie vragen te beantwoorden.

Bekijk de Amerika-webinar

Amerika blogs

Alvast inspiratie opdoen?

Naast dat je inspiratie kan opdoen met bovenstaande (en nog veel meer van onze) blogs, kan je ook alvast rondkijken bij onze rondreizen en bouwstenen. Met onze bouwstenen (korte belevingen van een aantal dagen) puzzel je zelf je reis in elkaar en met onze rondreizen hebben we alvast de leukste reisroutes voor je uitgestippeld. Je kunt de bouwstenen en rondreizen per regio bekijken maar we hebben er ook alvast een aantal voor je geselecteerd onder aan deze pagina. Neem snel een kijkje!

West-Amerika

West Amerika
Ga op avontuur in de vele National Parks en ontdek de bruisende steden!

Noordoost-Amerika

Noordoost-Amerika
In het Noordoosten van Amerika vindt je een goede combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur.

Alaska & Yukon

Alaska & Yukon
De ultieme outdoor bestemming met grote National Parks, hoge toppen en oude gletsjers.

Deep South

Deep South
Voor de muziekliefhebber een must! Maar naast alle Jazz, soul, blues, country en rock ’n roll is er ook genoeg natuurschoon te bewonderen.

Florida

Florida
De Sunshine State heeft alle (cocktail) ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Van swingende latino sfeer in Miami tot achtbanen in Orlando.

Familie reizen

Family
Amerika is een bestemming voor het hele gezin! In Florida en het Zuidwesten van Amerika hebben we allerlei toffe activiteiten klaar staan.

background-pattern