ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

florida reizen krokodil

Natuurlijk Naples

bouwsteen

 • Reisschema:
  Naples
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Activiteit:
  Kayak tour
 • Reissom:
  vanaf € 215,- p.p. bij 2 personen
✓ Verblijf in een hotel met zwembad op loopafstand naar het strand✓ Kayak tour met gids door de Everglades✓ Optioneel te boeken airboot tocht door de Everglades

Delnor Wiggigs rondreis amerika strand
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Naples

Je reist vandaag naar Naples. Kom je vanuit de kant van Miami dan kun je via de Tamiami Trail rijden dwars door de Everglades. Wellicht spot je al een alligator langs de kant van de weg.

Kom je al op tijd aan in Naples dan kun je vast een strand opzoeken. Wij zijn fan van de vele stranden bij Naples, Bonita Beach en het Delnor Wiggings Pass State Park. In de avond kan je uitgebreid dineren in een van de vele restaurantjes in Naples en een wandeling langs de boulevard maken.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf Naples en kayak tour Everglades

’s Ochtends sta je vroeg op want de temperaturen kunnen behoorlijk hoog oplopen in de zomer. Smeer je goed in met anti muggenmiddel want in het moeras zitten veel muggen. Je rijdt vanaf Naples in ongeveer 45 minuten naar de Everglades. Je ontmoet de gids op een centraal punt bij het visitors center en hij rijdt naar een afgelegen deel van het park, daar ga je te water. De excursie duurt ongeveer 3 – 4 uur. De gids kent het gebied op zijn duimpje en kan je alles over de flora en fauna van het gebied vertellen. Met de kayak tour ga je echt op in de natuur en bekijk je alles van een veilige afstand. Je vaart door mangroves, dicht begroeide gebieden en ook vaar je langs de alligators. Je houd je adem in als je pal voor een alligator ligt want dat zie je niet elke dag! Wees gerust; alligators vallen geen mensen aan tenzij ze worden uitgelokt en in de val worden gezet.

De rest van de middag heb je de tijd om de Everglades verder op eigen gelegenheid te ontdekken. Het gebied bestaat uit twee delen; het bosrijke Big Cypress Reserve en vlakke moerassen van de Everglades. Er zijn verschillende stops met observatietorens en bij Shark Valley kun je fietsen door het moeras. Vraag bij het visitors center of de weg begaanbaar is, dit is namelijk weersafhankelijk.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek vanuit Naples

Je vervolgt vandaag je reis door Florida. Reis je naar bruisend Miami  of de Keys dan kun je nogmaals door de Everglades reizen. Kun je niet genoeg an strand krijgen dan kun je vanuit hier naar het rustige Captiva Island of naar hip St. Pete Beach rijden. Ben je toe aan wat meer actie, rij dan door naar Orlando.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Natuurlijk Naples

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Everglades-airboat-Naples
Airboat-Everglades-Naples
Airboat-tour-Naples
Everglades alligator
Variant
1

Airboattoar door de Everglades

 • Reissom:
  vanaf € 37,- per persoon
 • Inbegrepen:
  Airboattour inclusief gids van ca. 45 minuten

In deze bouwsteen zit een kayak tocht. Volgens ons de meest bijzondere manier om de Everglades te ontdekken omdat je echt op gaat in de natuur en de dieren niet stoort op hun rustplaats. Een airboat tour is een andere manier om de Everglades te zien. Deze is voordeliger dan de kayak tour. Je kunt de tour gemakkelijk van of naar Naples doen. Je bepaalt op de dag zelf je vertrektijd en binnen een half uur heb je je oordoppen in en stap je op zo’n typische airboot met mega grote propellers. Het maakt een enorme herrie maar dan vlieg je wel over het water heen op zoek naar de alligators in de regio. Deze excursie duurt ongeveer 45 minuten. We horen het graag als je dit wilt toevoegen in je reisplan of in plaats van de kayak tour wilt doen om zo wat kosten te besparen.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

st-pete-beach-strandvlakte
bouwsteen

Take a break on St Pete’s Beach!

 • St. Pete Beach
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 175,- p.p. bij 2 personen in mei - november
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Genieten van Miami in Florida
bouwsteen

Miami vibes

 • Miami
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 290,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Key West Florida
bouwsteen

Zeilen langs Key West

 • Key West
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 395,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
orlando-disneyland-minnies
bouwsteen

Orlando, dis nie te geloven…

 • Orlando
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 110,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern