Madagaskars highlights
1769 p.p. *
  1. Start in Antananarivo - aankomst op 27/02/2020
  2. Einde: laatste dag in Antananarivo op 11/03/2020
Totaalprijs voor 2 personen 3.538,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Madagaskars highlights

Rondreis Madagaskar

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Antananarivo - Andasibe NP - Antsirabe - Ranomafana NP - Ambalavao - Isalo NP - Ifaty - Antananarivo
Prijs: € 1.769,- p.p. bij 2 personen

Beleef hier de hoogtepunten van Madagaskar, tijdens je rit over de Route National 7 (de langste verharde weg van Madagaskar) maak je 'uitstapjes' naar verschillende nationale parken die je passeert. In Ranomafana NP hike je door de jungle, speurend naar de gouden bamboemaki. In Isalo NP wandel je over uitgestrekte savanne en groene kloof tussen de rotsen. Je gaat hier op zoek naar unieke vogelsoorten, ondeugende maki's en de kleinste kameleons. Tussen dit natuurschoon door, struin je door kleine en gezellige stadjes, je privé-chauffeur kent vaak de leukste plekken. Het verste punt van je reis bereik je aan de westkust waar je, met waarschijnlijk een geheugenkaart vol aan foto's, bijkomt van alle highlights van Madagaskar.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Madagaskar.

Tana’s luxe (1n) (+ €43 p.p.)

Met Tana's luxe overnacht je in één van de sfeervolste wijken van Antananarivo. Vanuit hier wandel je zo naar Place de l'Independence, de centrale markt of naar een van de vele restaurants in de buurt. Heb je even genoeg van de warmte, dan koel je af in je stijlvolle kamer met airco. Met een goed boek in je ene hand en een drankje in de andere, sluit je de dag af op het zonneterras of in het restaurant van het hotel.

Eiland vol lemuren (+ €20 p.p.)

Wil je zéker weten dat je de maki's goed op de foto krijgt, dan kies je voor een middagtrip naar Vakona. Dit eiland, waar je ook een krokodillenfarm bezoekt, is niet zo dicht begroeid waardoor de dieren zich moeilijker kunnen verstoppen. Dat levert een uniek kijkje in het bonte gezelschap van de vliegensvlugge maki's op.

Nachttour bij Andasibe NP (+ €13 p.p.)

Wil je de jungle bij nacht ontdekken? Wanneer de dieren die zich overdag schuilhouden tot leven komen, neemt een gids je mee de donkerte in. Op zoek naar de vele kameleons, gekko's en kikkers. Met een beetje geluk spot je ook de allerkleinste muismaki die zich schuchter schuilhoudt in het bladerendak boven je.

Nachttour bij Ranomafana NP (+ €13 p.p.)

Ook hier mag een nachtelijke ontdekkingstocht niet ontbreken. De wandeling leidt niet door het park, maar comfortabel over de weg rondom. Gelukkig kennen de dieren de grenzen van het park niet en met een scherpe blik en een sterke zaklamp zul je de meest diverse soorten nachtdieren spotten.

Extra comfort in Ranomafana (2n) (+ €53 p.p.)

Wil je tijdens je verblijf bij Ranomafana NP wat meer comfort? Dan raden we je deze slaapplek aan. Met een geweldig uitzicht over de beboste bergen in de omgeving, sta je vanaf hier ook in no-time in het centrum van Ranomafana. De kamers zijn klein, maar schoon en netjes en het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij.

Ontelbare ringstaartmaki’s in Reserve d`Anja (+ €33 p.p.)

In de buurt van Ambalavao, langs de weg naar Isalo, ligt het kleine Reserve d`Anja. Hier wonen honderden ringstaartmaki's. Met een Engels sprekende gids die het reservaat op zijn duimpje kent, speur je om je heen naar de bekende maki's tot je ze ineens met tig tegelijk spelend en schreeuwend dichterbij hoort komen.

Meer luxe in Ambalavao (1n) (+ €11 p.p.)

Onze upgrade accommodatie ligt even buiten Ambalavao, middenin de natuur. De locatie met haar ruime kamers geeft je tevens een blik over het wijdse landschap. De gemoedelijke sfeer en het zwembad maken je verblijf hier compleet.

Isalo’s extra’s (2n) (+ €93 p.p.)

Met deze upgrade ervaar je niet alleen meer luxe en comfort, maar bevind je je op slechts een paar kilometer van de stad Rahonira middenin de natuur. Rust en ontspanning is hier verzekerd. Laat je verwennen in de spa of neem een duik in het zwembad van het hotel.

Upgrade – extra luxe en comfort in Ifaty (2 nachten) (+ €80 p.p.)

Je verblijf in Ifaty leent zich perfect om jezelf onder te dompelen in wat extra luxe en comfort. Het strand en het zwembad bieden de mogelijkheid om uren te luieren. Vanuit een hangmat kijk je over de rand van het boek over de zee. Bij zonsondergang dineer je in het restaurant, dit is bij de prijs inbegrepen. Wil je wat meer actie, dan kies je uit een van de excursies die je vanuit hier kunt doen. Lees meer

Binnenlandse vlucht van Tulear naar Tana

Een chauffeur van het hotel brengt je naar de luchthaven van Tulear voor je vlucht terug naar Tana. De binnenlandse vlucht zelf is niet bij de prijs inbegrepen. We maken hiervoor graag een passende offerte voor je, samen met de internationale vlucht.

Tana’s luxe (2n) (+ €87 p.p.)

Verwen jezelf met wat extra luxe om je reis af te sluiten. Dompel je voor een laatste keer geheel in de sfeervolle Malagasy stijl met airco. Wandel nog even de gezellige buurt in om het Place de l'Independence of de centrale markt te bezoeken. Daarna proost je op een zeer geslaagde reis op het zonneterras.

Einde van je reis

Klik rechtsboven in de koffer om je reis en de vertrekdatum te controleren.

Tevreden met je samengestelde Madagaskar rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Madagaskars highlights 1769 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen