Marokko met kinderen

Reizen met kinderen

Bouw je Marokko-familiereis

Ook met kinderen kun je Marokko ontdekken. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken: het ligt op maar vier uur vliegen en de reisafstanden zijn er kort; wel zo fijn als je met kinderen reist. En het wordt nog makkelijker met Riksja Family. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor handig gelegen accommodaties, waar mogelijk met zwembad en met comfortabele familiekamers of twee kamers naast elkaar.

Onze Family-bestemmingsexperts reizen zelf ook met hun kinderen en zijn als reizende ouders op zoek gegaan naar de leuke plekken en activiteiten voor gezinnen met (jonge) kinderen én met tieners. Trek met een kameel door de woestijn, slaap onder de sterren, volg een kookworkshop in Marrakech en waan je in Aladdin’s 1001-nacht sprookje. We bouwen voldoende afwisseling in je Marokko-reis tussen actief zijn en rust, zo dat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven. Jullie slapen in afwisselende slaapplekken: van een met mozaïek betegelde riad hotel in de stad tot een tentenkamp in de Sahara.

Marokko met kinderen
Marokko met kinderen

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Marokko bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze vind je terug op Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Ze adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Reizen met kinderen is vooral heel leuk. Ze laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken. Bovendien is contact met mensen ter plaatse veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family