Riksja Travel Colombia

Naar boven

Duurzaam reizen

Hart voor de wereld

Slapen in hotels

Omdat we het belangrijk vinden dat je niet in onpersoonlijke en grote hotels slaapt, regelen we kleinschalige hotels voor je. Dit doen we om twee redenen: om jou een nét wat sfeervoller verblijf te gunnen, maar ook om de locals meer support te geven. Wij hebben kritisch gekeken naar de verschillende accommodaties en een selectie gemaakt met hotels die wij écht leuk vinden. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar hoe sfeervol het is, ook de ligging heeft hier een belangrijke rol in gespeeld.

Colombia Minca hotelkamer
Leticia vrouw in hangmat

Slapen in een hangmat

Tijdens de Ciudad Perdida trekking, waarbij je een vierdaagse trekkingstocht maakt naar de Verborgen Stad, slaap je alle nachten in een hangmat in verschillende kampen onderweg. Een echte highlight voor degenen die van avontuur houden! De badkamers deel je met je trekkingsgenoten, maar ook dat maakt het nét wat avontuurlijker. Dit geldt ook als je ervoor kiest om in het Tayrona National Park te overnachten. Hier krijg je je eigen hangmat en word je wakker door de prachtige zonsopkomst terwijl je in de frisse buitenlucht slaapt.

Slapen in een junglelodge

Kies je ervoor om ook naar het Amazonegebied te gaan? Dan slaap je in een lodge midden in de natuur. De lodge is eenvoudig, maar dat maakt het juist zo bijzonder en de ligging kan bijna niet beter.

Upgraden accommodaties

Slaap je liever net wat specialer of luxer? Dan kun je op sommige plekken er ook voor kiezen om in een upgrade hotel te overnachten. Je kunt bij onze rondreizen zien waar een upgrade eventueel mogelijk is en wat hier de meerkosten van zijn. Daarbij hebben we ook een beschrijving gegeven van de upgrade accommodatie, zodat je meteen kunt lezen of dit bij jou past.

Accommodaties op basis van beschikbaarheid

Omdat onze reizen op basis van beschikbaarheid worden geboekt, vertellen we niet welke accommodaties we voor je regelen. Wij werken met meerdere hotels per locatie en wij proberen altijd onze eerste keuze voor je te boeken. Lukt dit niet, omdat het al is volgeboekt? Dan zullen we onze tweede keuze voor je reserveren. Wij kunnen van te voren daarom ook niet garanderen waar je slaapt. Pas als de reis volledig is bevestigd en je de boekingsbescheiden van ons ontvangt, krijg je een overzicht met de geboekte slaapplekken.

background-pattern