Reis door het paradijselijke noorden
3169 p.p. *
  1. Start in Antananarivo - aankomst op 10/05/2020
  2. Einde: laatste dag in Antananarivo op 31/05/2020
Totaalprijs voor 2 personen 6.338,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Reis door het paradijselijke noorden

Duur: 22 dagen / 21 nachten
Reisroute: Antananarivo - Andasibe NP - Ambalavao – Isalo NP – Fianar – Ranomafana NP - Antsirabe – Antananarivo – Diego Suarez – Ankaranana NP – Nosy Be - Antananarivo
Prijs: € 3.169,- p.p. bij 2 personen

Je start deze reis door Madagaskar in Andasibe NP, waar je naast vele ringstaartmaki's, de indri indri tegenkomt. Deze grootste halfaap vind je alleen in Andasibe NP in het wild. Na dit hoogtepunt reis je met je privé-chauffeur verder naar de savanne en kloven in Isalo NP en de jungle van Ranomafana NP. De sfeervolle stadjes Ambalavao en Fianar onderbreken de lange rit. Via Antsirabe met haar levendige marktjes, reis je terug naar Tana om vanuit daar naar het noorden te vliegen. De paradijselijke baaien rondom Diego Suarez zijn een must-see. Iets verder het binnenland in hike je over de puntige rotsformaties van Ankarana NP. Een ultieme afsluiter van je reis is het eiland Nosy Be, waar je met een heerlijk drankje en een goed boek mijmerend over de zee tuurt. Als je helemaal bijgekomen bent van alle avonturen vlieg je terug naar Antananarivo.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Madagaskar.

Tana’s luxe (1n) (+ €43 p.p.)

Met Tana's luxe overnacht je in één van de sfeervolste wijken van Antananarivo. Vanuit hier wandel je zo naar Place de l'Independence, de centrale markt of naar een van de vele restaurants in de buurt. Heb je even genoeg van de warmte, dan koel je af in je stijlvolle kamer met airco. Met een goed boek in je ene hand en een drankje in de andere, sluit je de dag af op het zonneterras of in het restaurant van het hotel.

Hiken en biken met extra nacht in Antsirabe (+ €174 p.p.)

Kom nog dichterbij de lokale bevolking met deze actieve excursie. Je wandelt langs een kratermeer met een gids die je alles vertelt over de omgeving. Al fietsend door het platteland verbaas je je over de vriendelijke en uitbundige bevolking die je zwaaiend tegemoet komen. Je hebt alle kansen om het dagelijkse leven van de Malagasy te aanschouwen. Wanneer je voor deze tour kiest, voegen we een extra nacht aan je reis toe.

Meer luxe in Ambalavao (1n) (+ €11 p.p.)

Onze upgrade accommodatie ligt even buiten Ambalavao, middenin de natuur. De locatie met haar ruime kamers geeft je tevens een blik over het wijdse landschap. De gemoedelijke sfeer en het zwembad maken je verblijf hier compleet.

Isalo’s extra’s (2n) (+ €93 p.p.)

Met deze upgrade ervaar je niet alleen meer luxe en comfort, maar bevind je je op slechts een paar kilometer van de stad Rahonira middenin de natuur. Rust en ontspanning is hier verzekerd. Laat je verwennen in de spa of neem een duik in het zwembad van het hotel.

Extra comfort in Ranomafana (2n) (+ €53 p.p.)

Wil je tijdens je verblijf bij Ranomafana NP wat meer comfort? Dan raden we je deze slaapplek aan. Met een geweldig uitzicht over de beboste bergen in de omgeving, sta je vanaf hier ook in no-time in het centrum van Ranomafana. De kamers zijn klein, maar schoon en netjes en het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij.

Tana’s luxe (1n) (+ €43 p.p.)

Met Tana's luxe overnacht je in één van de sfeervolste wijken van Antananarivo. Vanuit hier wandel je zo naar Place de l'Independence, de centrale markt of naar een van de vele restaurants in de buurt. Heb je even genoeg van de warmte, dan koel je af in je stijlvolle kamer met airco. Met een goed boek in je ene hand en een drankje in de andere, sluit je de dag af op het zonneterras of in het restaurant van het hotel.

Binnenlandse vlucht van Tana naar Diego Suarez

Een chauffeur van het hotel brengt je naar de luchthaven van Tana voor je vlucht terug naar Diego Suarez. De binnenlandse vlucht zelf is niet bij de prijs inbegrepen. We maken hiervoor graag een passende offerte voor je, samen met de internationale vlucht.

Luxe lodge op Nosy Be (3n) (+ €108 p.p.)

In het zuiden van Nosy Be ligt deze luxere slaapplek. De kamers hebben een tropisch uiterlijk, zijn omringd door een grote tuin en voorzien van een eigen badkamer met douche. Neem je een duik in de zee en koel verder af in het zwembad. Eten en drinken haal je in het restaurant en aan de bar.

Binnenlandse vlucht van Nosy Be naar Tana

Een chauffeur van het hotel brengt je naar de luchthaven van Nosy Be voor je vlucht terug naar Tana. De binnenlandse vlucht zelf is niet bij de prijs inbegrepen. We maken hiervoor graag een passende offerte voor je, samen met de internationale vlucht.

Tana’s luxe (2n) (+ €87 p.p.)

Verwen jezelf met wat extra luxe om je reis af te sluiten. Dompel je voor een laatste keer geheel in de sfeervolle Malagasy stijl met airco. Wandel nog even de gezellige buurt in om het Place de l'Independence of de centrale markt te bezoeken. Daarna proost je op een zeer geslaagde reis op het zonneterras.

Einde van je reis

Klik rechtsboven in de koffer om je reis en de vertrekdatum te controleren.

Tevreden met je samengestelde Madagaskar rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Reis door het paradijselijke noorden 3169 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen