Riksja Travel Azoren

Naar boven

Overnachten op de Azoren

Vervoer & verblijf

Flores huisje Azoren

We hebben goed gekeken naar slaapplekken die passen bij de omgeving waar je op dat moment bent, zodat je altijd in een typische slaapplek verblijft. Dit betekent dan ook dat je tijdens je rondreis op de Azoren op kleinschalige plekjes slaapt. Denk aan een wijnboerderij, een bed & breakfast, een fort of een traditioneel huis.

Omdat Portugal andere standaarden kent, zijn de bedden wat harder, is het interieur wat oubollig, en kan het hier en daar wat basic zijn. Maar de gastvrijheid van de eigenaren maakt de ervaring compleet. De slaapplekken zijn dan ook uitgezocht op basis van vriendelijkheid en servicegerichtheid, maar ook of de hygiëne en de prijs-kwaliteit verhouding on point is.

Slapen in een quinta

Wat dacht je van een quinta? Een quinta is een voormalige boerderij met groot landgoed. De boerderij is omgebouwd tot B&B of guesthouse. Slaap tussen de hortensia’s op Terceira of ga voor een rustig gelegen quinta op Faial.

Kleinschalige hotels

Graag houden we rekening met budgetreizigers en daarom hebben we ook een aantal eenvoudige slaapplekken aan de reizen en bouwstenen toegevoegd. Dit betekent natuurlijk niet dat het verblijf niet schoon is, ook wij vinden hygiëne belangrijk. Het is alleen meer basic en daardoor voordeliger. Je behoudt wel altijd nog een privékamer met eigen badkamer.

Bijzonder overnachten

Ook wij houden van wat luxe. En houden ervan om ‘bucket list’ te overnachten. Zo geef je een bijzonder tintje aan je reis. Wat dacht je van overnachten in een ecolodge middenin de natuur op Terceira? Of in een bungalow op Pico? Bij de rondreizen en bouwstenen vind je deze opties, maar je kunt dit natuurlijk ook altijd aan ons vragen.

Vraag onze reisspecialisten waar het in jouw reis de moeite waard is om een bijzonder plekje op te nemen.

Appartementen

Op Terceira hebben we ook een optie om te overnachten in appartementen. Fijn voor gezinnen om in te verblijven of wanneer je zelf wilt koken tijdens je reis. In een appartement heb je vaak één of meerdere slaapkamers en een eigen keuken (ontbijt is exclusief).

background-pattern