Vliegtickets Zuid-Afrika

Algemene informatie

Vliegtickets Zuid-Afrika

Naast het regelen van de rondreis door Zuid-Afrika, kan Riksja Zuid-Afrika ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Zuid-Afrika rondreizen.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Zuid-Afrika zoeken en boeken

Je kunt ook zelf vliegtickets naar Zuid-Afrika boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Vliegtarieven Zuid-Afrika

klm Laagseizoen vanaf €499,- p.p. Economy Route Werelddeal – Amsterdam – Johannesburg/ Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €909,- p.p. Economy Overstap geen
South Africa Airways Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam – Johannesburg / Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Overstap Frankfurt, Munchen of Londen
British Airways Laagseizoen vanaf €679,- p.p. Economy Route Amsterdam – Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €898,- p.p. Economy Overstap Londen
Lufthansa Laagseizoen vanaf €638,- p.p. Economy Route Amsterdam – Johannesburg
Hoogseizoen vanaf €1048,- p.p. Economy Overstap Frankfurt
emirates airlines Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam – Johannesburg / Kaapstad
Hoogseizoen vanaf €929,- p.p. Economy Overstap Dubai

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Zuid-Afrika).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

De laagste vliegticket-tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als een van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Zuid-Afrika-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten Zuid-Afrika

De vluchten binnen Zuid-Afrika worden uitgevoerd met South African Airways of British Airways. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht. Waar mogelijk kunnen we ook vluchten van budgetmaatschappijen reserveren, wat uiteraard prijsvoordeel oplevert.

Let op:
Er zijn nieuwe regels voor bagage op OR Tambo Airport in Johannesburg. Je bagagestuk moet tenminste één platte zijde hebben. Ronde of onregelmatige vormen (zoals sporttassen) en tassen met lange hengsels (shoppers) worden niet geaccepteerd. Reistassen en koffers worden wel geaccepteerd. Dit om blokkades en storingen in het bagagesysteem te voorkomen.