Noord- en Latijns-Amerika

Zomeravonturen in Noord- en Latijns-Amerika

Van zeekoeien, pretparken en alligators in Florida tot indianen, vulkanen en oldtimers in Costa Rica, Cuba en Peru … Het Amerikaanse continent is ontzettend divers. Dat wordt dus lastig kiezen en we maken het nog een tikkie moeilijker, want we hebben maar liefst zeven zomeravonturen!


Costa Rica

Rondreis 18 dagen
Welkom in het land vol wild! Reken op een echte natuurreis, met kaaimannen, toekans en kikkers. Wandel over de flanken van de Arenal-vulkaan, bezoek een ananasboer, badder in warmwaterbronnen en slaap bij een familie thuis. Natuurlijk is er ook tijd voor strand, waar je kunt snorkelen, surfen of gewoon lekker relaxen.

Vanaf €1766,-

Rondreis 21 dagen
Groen, groener, groenst, dat is Costa Rica. Ook in deze reis komen de Arenalvulkaan, ananasboer en homestay aan bod. Maar je wordt ook getrakteerd op een reggaestrand aan de Caribische kust, fietst langs plantages en slaapt in een lodge op 2.500 meter hoogte.

Vanaf €2144,-

Cuba

Rondreis 16 – 18 dagen
Van de oldtimers in Havana en kleurrijk Trinidad tot sigaren in Viñales, Franse architectuur in Cienfuegos en strand in Varadero: je hebt volop de tijd om te genieten van een ultieme combinatie cultuur en natuur. Overal zie je de erfenis van Fidel en Che. Onderweg slaap je in knusse casas particulares, bij de Cubanen thuis.

Vanaf €843,-

Rondreis 19 – 21 dagen
Bezoek rustiek Havana, ga je paardrijden in Viñales en tour in een bici-taxi door Trinidad. Daarna reis je naar Camaguey en nog oostelijker naar Santiago de Cuba’s rummuseum. Bezoek Che’s mausoleum in Santa Clara en reis naar de Sabana-archipel en naar Varadero. Tijd voor strand!

Vanaf €1198,-

Peru

Rondreis 16 dagen
Wist je dat Peru een culinaire hotspot is? We trappen dan ook af met een foodtour door Lima. Geacclimatiseerd? Dan vlieg je door naar Arequipa op 2.300 meter hoogte. Vervolgens trek je de natuur in: in de Colca Canyon spot je lama’s en in de Andes condors. Vaar over Lake Titicaca, bezoek Cusco (inclusief jungle!) en natúúrlijk Machu Picchu.

Vanaf €1298,-

Rondreis 21 dagen
Wat meer tijd? Breid bovenstaande reis dan uit met extra tijd rondom de Heilige Vallei en Cusco én een bezoek aan de machtige Amazone! Slaap midden in de jungle en spot schildpadden, reuzenotters, kaaimannen en apen – om er maar een paar te noemen. Een fantastische afsluiting van je reis.

Vanaf €1899,-

Florida


Rondreis 12 – 14 dagen
Welcome to MiamiDit is het startpunt van je tweeweekse reis, langs luxe villea’s van sterren, de eilandjes van Key West en de Everglades, waar je op zoek gaat naar de gators. Slaap in een surfstyle hotel op het strand en sluit af met een bezoekje aan een van de vele pretparken in Orlando.

Vanaf €1180,-