Verkoopmedewerker Riksja retail

40 uur p.w.

Vanwege de groei van het retail verkoopkanaal zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker.

Verkoopmedewerker retail, wat houdt dat  in?
Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld.  Elke bestemming heeft zijn eigen website, voor de retailmarkt hebben we een apart boekingssysteem waarin alle bestemmingen staan. Onze gecontracteerde partners boeken hierin de reizen voor hun klanten. Als verkoopmedewerker op de retail afdeling ben jij de spin in hun web. Je bent het eerste contact voor vragen en je helpt hen bij het samenstellen van Riksja reizen over de hele wereld. Je doel is de USP’s van Riksja Travel over te dragen, een band met de partners op te bouwen om uiteindelijk het aantal boekingen te vergroten. Daarnaast heb je veel contact met onze reisspecialisten intern. Je bent verantwoordelijk voor het proces van aanvraag tot aftersales.

Ja, dat wil ik doen!
Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Je hebt een (toeristische) MBO-opleiding voltooid en al ervaring opgedaan in een commerciële functie. Werkervaring in de reisbranche is een pré, geen must. Reiservaring uiteraard wel! Je hebt graag contact met mensen, kunt goed samenwerken en overtuigen. Je weet echt van aanpakken op verkoop. Je hebt een servicegericht en verbindend karakter en je bent een echte verkoopgoeroe. Je kunt goed schakelen tussen aanvragen en verschillende landen en overzicht is je tweede natuur. Je hebt een kritisch blik en streeft naar efficiëntie. Daarnaast ben je technisch aangelegd en werk je makkelijk en snel met verschillende systemen.

Wat krijg ik ervoor terug?
Je komt te werken in een klein team in Leiden en kunt meegroeien in dit nieuwe verkoopkanaal van Riksja. Het salaris is marktconform de reisbranche en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel.

Ja, dat wil ik!
Dat horen we natuurlijk graag! Mail je motivatie, je cv en reiservaring naar Margot Vleeming: sollicitatie@riksjatravel.nl. Margot is ook telefonisch te bereiken op tel. 071-8910348. Succes!