Unleash your potential...

WoW momenten creëren we samen

Leren, groeien en ontwikkelen. Wij geloven erin dat de beste bijdrage ontstaat wanneer je kan werken vanuit jouw talent. Vanuit je eigen kracht en je eigen persoonlijk leiderschap.

Samen met jouw teamgenoten sta je aan het roer om van jullie bestemming een succes te maken. Hoe gaaf is het om als ondernemer je bestemming op te zetten, te bouwen en verder te positioneren. Bij Riksja Travel leer en ontwikkel je daarom op een andere manier.

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je je werk goed kan doen en hebben we mooie trainingen die we je standaard aanbieden. Daarnaast hebben we ook speciale en bijzondere invalshoeken die je helpen in je groei en ontwikkeling.

Agile & Growth mindset

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat maakt dat we wendbaar willen zijn, continue openstaan voor veranderingen en snel willen leren. Een agile & growth mindset! En daar hoort ook bij dat we met mensen werken die slim en effectief samenwerken. Zodat je nog tijd overhoudt om andere leuke dingen te doen. In de praktijk houdt het in dat we werken in zelfsturende teams, die we vrijheid geven in de manier van werken. Dat maakt dat we met nog meer motivatie en trots ons werk doen. En dat zorgt voor gelukkige medewerkers. Deze mindset hebben we nodig om onze strategie te realiseren.