Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Welke reiziger ben jij?

Borobudur sunset
Ben je opzoek naar een volgende reisbestemming maar heb je geen idee welk land nu het beste bij jouw wensen past? We helpen je graag uit de brand! Ontdek met de Riksja's Reizigerstest wat voor soort reiziger je bent en welke landen daar goed bij passen. Ben je bijvoorbeeld net zoals onze collega Dennis een wereldreiziger? Of meer een lokale reiziger als collega Leonie? Een Travelfood-expert zoals onze collega Jeanette of toch een outdoor-fanaat zoals onze collega Bas?
Decorative torn edge

Welke type reiziger ben jij?

Lokale reiziger Leonie

Lokale reiziger zoals Leonie

“Geen taalbarrière houdt mij tegen om de lokale bevolking te leren kennen en mezelf helemaal onder te dompelen in hun manier leven. Ik pak graag tijdens mijn reizen lokale feestdagen mee en vind het fantastisch als ik met mijn eigen ogen bijzondere rituelen bij mag wonen. Komt uit jouw test dat je net als ik een lokale reiziger bent, dan ontvang je van mij een mail met mijn favoriete bestemmingen en insidertips.”

fijnproever Jeanette

Travelfood-expert zoals Jeanette

“Ik kan uren praten over de lekkerste pad thai , taco’s en dumplings. Wanneer ik op reis ga, proef ik het liefst iedere dag iets nieuws, maar wel zo lokaal mogelijk. Ik heb inmiddels bij zoveel eettentjes gegeten dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Ben jij net zo’n fijnproever als ik? Dan ontvang je van mij een mail met mijn favoriete bestemmingen waar je heerlijk kunt eten!”

dierenspotter Brian

Dierenspotter zoals Brian

“Zoek jij net als ik het liefst dag en nacht naar dieren tijdens je reis? Dan ben je waarschijnlijk ook een echte dierenspotter. Ik kan geen genoeg krijgen van safari’s, jungletours en vogels spotten met mijn verrekijker. In mijn mail vertel ik je wat mijn favoriete bestemmingen zijn en waar en wanneer je welke gave dieren kunt spotten.”

outdoor-fanaat Bas

Outdoor-fanaat zoals Bas

“Wanneer ik op reis ga, wil ik het liefst midden in de natuur overnachten, mijn eigen eten koken boven een kampvuur en gave activiteiten doen zoals kajakken langs de fjorden. Komt er uit jouw reizigerstest dat je net zo’n outdoor-fanaat als ik ben, dan lees je in mijn mail wat mijn favoriete bestemmingen zijn en tips voor het ultieme outdoor-avontuur.”

natuurontdekker Shannon

Natuurontdekker zoals Shannon

“Ik krijg dus geen genoeg van vergezichten, scherpe bergpunten en immens grote gletsjers. Ik ben gek op de natuur en kom eigenlijk het liefst op plekken waar ik dan helemaal alleen kan genieten van de omgeving. Komt uit jouw test ook dat je zo’n natuurontdekker bent? Lees dan wat mijn favoriete bestemmingen zijn én mijn ultieme ervaring.”

Wereldreiziger Dennis

Wereldreiziger zoals Dennis

“Komt uit jouw reizigerstest dat je net zo’n wereldreiziger bent als ik? Dan ontvang je van mij een mail vol met mijn insidertips en favoriete bestemmingen. Waar veel mensen naar rechts gaan, ga ik juist naar links en wil ik die plekken ontdekken waar nog niemand komt.”

Cultuursnuiver Jeffrey

Cultuursnuiver zoals Jeffrey

“Tijdens mijn reizen wil ik zoveel mogelijk geschiedenis en cultuur opsnuiven als ik kan. En dat ook nog eens het liefst van het gebaande pad. Ik vind dat je een land pas écht leert kennen als je je midden in de cultuur bevindt en net de bekende oudheden net even op een andere manier ontdekt. Hoe? Ik vertel het je allemaal in mijn mail als je net als ik een echte cultuursnuiver bent.”

background-pattern