Fotowedstrijd: oog voor detail

Terwijl iedere reiziger in Zuid-Afrika foto’s maakt van de weidse panorama’s of kuddes olifanten, valt jouw oog op detail: struisvogelkoppen. En juist dát moet op beeld vastgelegd worden! In Cuba fotografeer jij niet het straatbeeld, maar zoom je in op het stuur van de oldtimer. Natuurlijk wil je ook thuiskomen met foto’s van de highlights, maar jij kunt één ding wel zeggen: je hebt óók oog voor detail!

Is dit herkenbaar voor je? Doe dan mee met onze fotowedstrijd!

lineke en judith-klein

We willen foto’s zien!

Heel graag zelfs! Maar wat betekent ‘oog voor detail’ nu eigenlijk? Onze letterlijke vertaling is dat je een klein onderdeel van een groter geheel vastlegt. We willen dus reisfoto’s zien die zijn ingezoomd op een specifiek detail.
Heb jij deze? Deel dan je foto vóór 22 december op onze Facebookpagina. De tien origineelste foto’s belonen we met het jubileumfotoboek ‘Een reis om de wereld in 10 jaar’ van Columbus Magazine t.w.v. € 29,95. Een boek vol met de mooiste reisfoto’s om inspiratie mee op te doen. We kiezen de tien verrassendste foto’s uit en de winnaars maken we bekend op woensdag 23 december op Facebook.

Doe ook mee en deel jouw reisfoto met ons!

Jorien VZ - Nepal - klein

Actievoorwaarden?

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

• De fotowedstrijd ‘Oog voor detail’ loopt tot en met 22 december, 23.59 uur.
• Alleen foto’s die zijn ingezonden op de tijdlijn van de Facebookpagina van Riksja Travel doen mee. Dus niet op je eigen profiel zetten, dan zien we ze niet.
• Je hoeft geen klant te zijn van Riksja Travel om deel te kunnen nemen aan de actie. (Ben je wel op zoek naar een nieuwe reisbestemming? Kijk dan eens naar ons aanbod.)
• Mag je onbeperkt foto’s plaatsen? Ja dat mag, zolang het maar reisfoto’s binnen het thema zijn.
• Mag je foto’s bewerken? Liever niet. Het is echt niet erg als je een stukje van je beeld afsnijdt of de kleuren iets versterkt, maar foto’s waar een boompje in geplakt is, komen niet door onze selectie.
• Werknemers van Riksja Travel en Columbus Magazine zijn uitgesloten van deelname. Je mag natuurlijk wel je foto’s delen, maar we laten je niet winnen.
• De winnende foto’s worden gekozen door Riksja op basis van originaliteit. Je mag dus best al je vrienden vragen om je inzending te liken, maar dat heeft geen invloed op de uitslag.
• Ingestuurde foto’s mogen door Riksja Travel gebruikt worden voor uitingen op onze websites, voor social media, nieuwsbrieven en marketingenuitingen bij derden (bijv. banners of externe blogs). We zullen deze natuurlijk nooit doorverkopen, zo zijn we niet.
• De winnaars worden bekendgemaakt op 22 december op onze Facebookpagina. Zij winnen het jubileumboek van Columbus: ‘Een reis om de wereld in 10 jaar’ t.w.v. €29,95.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Tenzij je een postduif stuurt, die laten we niet in de kou staan.

columbus-boek3