Vliegtickets Vietnam

Algemene informatie

Vliegtickets Vietnam

Naast het regelen van de reis naar Vietnam, kan Riksja Vietnam ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Vietnam-rondreizen.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Vietnam zoeken en boeken

Je kunt ook zelf vliegtickets naar Vietnam boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Vliegtarieven Vietnam

KLM Laagseizoen vanaf €920,- p.p. Economy Route Amsterdam – Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1336,- p.p. Economy Overstap Bangkok
Cathay Pacific Laagseizoen vanaf €744,- p.p. Economy Route Amsterdam – Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1120,- p.p. Economy Overstap Hongkong
Singapore Airlines Laagseizoen vanaf €744,- p.p. Economy Route Amsterdam – Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1188,- p.p. Economy Overstap Singapore
China Southern Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam – Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1108,- p.p. Economy Overstap Abu Dhaibi en Hanoi

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten, vluchtverzekering en service fee (zie ook ticketinformatie Vietnam). Op vluchten van Tuifly is de vliegticketgarantie niet van toepassing.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), hebben wij vaak de laagst mogelijke vluchtprijzen voor touroperator-tarieven met KLM en Air France vertrekkend vanaf Amsterdam. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Cuba vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat je een reisplan op maat hebt aangevraagd, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.