Vacature Systeem- en netwerkbeheerder

Ben jij dol op ‘nullen en enen? Denk jij bij ‘bits & bytes’ aan een computer in plaats van aan snacks? En houd je toevallig ook nog een beetje van reizen (mits er wifi is, natuurlijk)? Wie weet zoeken wij jou dan!

Als internationaal opererende reisorganisatie met tientallen bestemmingssites, is Riksja Travel constant aan het groeien, en bewegen we naar een steeds flexibelere werkomgeving. Onze IT-afdeling moet dus niet alleen brandjes blussen, maar staat ook voor de uitdaging om de organisatie op technisch niveau naar een hoger plan te trekken. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de tweedelijnsondersteuning op een internationaal hybride ICT-infrastructuur, indien noodzakelijk in overleg met onze leveranciers.

Waar ga ik concreet mee aan de slag?
Jij bent contactpersoon voor ICT-gerelateerde zaken in een internationaal opererend bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van servers op het gebied van Microsoft- en Linux-platformen en de daarop draaiende applicaties en implementatie van nieuwe ICT technieken. Je verzorgt structurele oplossingen voor storingen en problemen. Je zorgt voor correcte documentatie voor onderhoud, configuratie en infrastructuur. Je registreert en bewaakt de werking van het systeem en de applicaties en evalueert het gebruik van toepassingen en applicaties. Daarnaast adviseer je collega’s bij ICT vraagstukken. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van richtlijnen voor gebruik, autoriseer je de gebruikers en adviseer je hen omtrent de werkwijzen, methoden en procedures. Je geeft ondersteuning bij het uitvoeren van acceptatietesten, het vernieuwen van productiesystemen en optimaliseren van de infrastructuur.

Wat wordt er van mij verwacht?
We zoeken iemand met minimaal een MBO opleiding en 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Je hebt kennis van o.a. Active Directory, DNS, en Microsoft Windows7/8/10 (windows server 2008, 2012, 2016). En ervaring met een digitaal ticketsysysteem, zoals TopDesk of Planon. Je hebt al eerder op projectbasis gewerkt. MDT of soortgelijke tooling weet je ook raad mee evenals met cloud-technologie. Linux kennis is een pre. Naast deze praktische kennis ben je pro-actief, klantgericht, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en deel je met ons een passie voor reizen.

Wat krijg ik ervoor terug?
Je komt te werken bij de leukste reisorganisatie van Nederland – al zeggen we het zelf. We werken met zo’n honderd reislustige collega’s in Leiden. Samen brengen wij onze reizigers dichter bij hun bestemming. Je komt te werken in een klein, gepassioneerd team. Binnen Riksja besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, waardoor ook jij dichter bij je bestemming komt. Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel. O én we hebben een tafelvoetbaltafel! ;)

Ik wil solliciteren!
Mooi! Graag zien we je motivatie en CV tegemoet. Je mag deze sturen naar Dick van Duijn op e-mailadres dick.van.duijn@riksjatravel.nl.


Riksja Travel, wie is dat?
Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zijn eigen website, die gerund wordt door een reisspecialist die het land op z’n duimpje kent. Met bouwstenen stelt een reiziger zijn eigen reis samen. We vinden het belangrijk dat reizigers het land echt ervaren en kiezen daarom voor lokaal vervoer, kleinschalige slaapplekken en activiteiten waarbij je veel in contact komt met de lokale bevolking. Maar Riksja Travel is meer dan een reisorganisatie. We zijn zelf ook een club enthousiaste reizigers. In 2000 zijn we gestart met de filosofie dat we iedereen die bij ons werkt blij willen maken. Als we zelf blij zijn, dan zijn onze reizigers dat ook.