Vacature: Stage online marketing Riksja Travel

Reizen is je grootste passie. En je tweede passie? Alles wat te maken heeft met online marketing. Begrippen als SEO, SEA, analytics, linkbuilding, het is je niet onbekend. En weet je iets niet, dan zoek je het wel uit. Je bent analytisch en dol op statistieken, conclusies trek je gemakkelijk en je bent proactief. Herkenbaar? Riksja Travel zoekt een allround stagiair(e) online marketing.

Riksja Travel, wie is dat?
Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zijn eigen website, die gerund wordt door een reisspecialist die het land op z’n duimpje kent. Met bouwstenen stelt een reiziger zijn eigen reis samen. We vinden het belangrijk dat reizigers het land echt ervaren en kiezen daarom voor lokaal vervoer, kleinschalige slaapplekken en activiteiten waarbij je veel in contact komt met de lokale bevolking. Maar Riksja Travel is meer dan een reisorganisatie. We zijn zelf ook een club enthousiaste reizigers. In 2000 zijn we gestart met de filosofie dat we iedereen die bij ons werkt blij willen maken. Als we zelf blij zijn, dan zijn onze reizigers dat ook.

Als internetorganisatie is online marketing onze belangrijkste promotie-pijler. We kiezen niet voor snelle clicks of schreeuwerige promotie, maar we willen wel zijn waar onze reizigers zijn. Op een inspirerende manier.

Heb jij een hands on-mentaliteit? Lukt het jou om traffic naar de site te genereren en out of the box te denken? Ben jij analytisch, proactief en lijkt het je een uitdaging om het marketingteam van Riksja Travel te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt er dan van mij verwacht?
We willen zijn waar onze reizigers zijn en onze naamsbekendheid vergroten. Aan jou de taak om dit vier á vijf dagen per week in de praktijk toe te passen (meewerkstage).

Ja, dat wil ik doen!
Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. We zoeken iemand die resultaatgericht, initiatiefrijk, zelfstandig, analylitisch en proactief is, out of the box kan denken en beschikt over basiskennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ervaring met systemen als WordPress en Google-hulpprogramma’s (zoals Google Analytics en Google Search Console) is een pre. Oh, en een beetje humor wordt zeer gewaardeerd. ;-)

Je werkt nauw samen met het marketingteam van Riksja Travel en krijgt volop de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien.

Ik wil solliciteren
Mooi! Mail je motivatie, je cv en reiservaring naar Margot: sollicitatie@riksjatravel.nl. Succes!