Vacature: reisspecialist China

Ben jij verzot op reizen? Deel je jouw ervaringen graag met wie het maar horen wil? En kun je goed verkopen? Heb je op alle drie de vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder. Riksja Travel is namelijk op zoek naar een nieuwe reisspecialist voor de bestemming China.

Reisspecialist, wat is dat?

Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zijn eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkel’. Als commerciële tijger breng jij de reizen in die winkel aan de man. Je helpt een reiziger zijn ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent luisteren én adviseren vanuit je eigen reiservaring en de reiziger nét zo enthousiast krijgen over de bestemming als jij zelf al bent. Je deelt je ervaringen dus, maar je doet ook veel ervaring op. Daarnaast houd je in de gaten wat hot is op jouw bestemming en wat de markt en concurrenten doen.

Ja, dat wil ik doen!

Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. We vinden het belangrijk dat je al in China geweest bent! Je hebt hbo-werk- en denkniveau en het liefst al ervaring in een commerciële functie in de reisbranche. Heb je ervaring met vluchtsysteem Amadeus, dan is dat helemaal mooi. Je bent een ervaren reiziger die het liefste verder is gekomen dan Europa. Je praat graag met mensen, kunt goed samenwerken, enthousiasmeren, verkopen en overtuigen. Je kunt goed zelfstandig werken en plannen is je tweede natuur. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen. En last but not least: een organisatie als Riksja Travel is je op het lijf geschreven.

Wat krijg ik ervoor terug?

Je komt te werken in een klein, hecht team met gepassioneerde collega’s, waar alle ruimte is om je krachten en talenten te benutten. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en zo nu en dan een reis maken, natuurlijk ook. Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel.

Ik wil solliciteren

Mooi! We horen graag waarom Riksja niet zonder jou kan en jij niet zonder Riksja. Mail je motivatie, je cv & reiservaring naar Margot Vleeming: sollicitatie@riksjatravel.nl.

 • Krijg geen spijt, boek op tijd!

 • Bijzonder perspectief

  • Naam Tessa
  • Functie Productmanager
  • Favo. best. Thailand
  • Bijnaam Tesje Procesje
  • Mee op reis Zonnebril
  • Wil nog naar Japan